Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Шта носити ове јесени

ТРЕНДОВИ за ову ЈЕСЕН, како освежити ваш гардеробер да делује модерно

Шта нам стилисти предлажу: како да нове комаде уклопимо са оним које већ имамо, будемо у тренду а опет своји

1667228493_Stil-naslovna.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Да ли се често запитате: Шта сада да обучем, иде хладно време?

Више слојева гардеробе, од тањих и прозирних до плетених, и пар занимљивих чизама- то је оно што вам треба за хладније  и променљиве јесење дане, како кажу светски стилисти.

Када се спакује летња гардероба, и изнесемо џемпере, кардигане, омиљене фармерке и капуте, размишљамо на које све нове начине можемо искомбиновати добро познате комаде, и како их освежити са новом трендовима.

Ове сезоне, након што се поздравимо са добро познатим стиловима, размотрићемо које новине ћемо увести у свој ормар. Који комади и боје највише иде уз наш персоналити, и који ћемо са највише самопоуздања изнети уз своју фигуру.

Прочитајте јошДневни хороскоп за 01. новембар: ОВНОВИ у љубавним проблемима, а једном знаку се смеши нова пословна понуда 

Ево пар предлога за носити уз хладније време и јесење лишће:


1. Моћна Одела

Претходних година су тренерке имале свој моменат славе, а сада се одела враћају на велика врата. Оно што је битно је крој, а у тренду су јарке боје. Могу се комбиновати уз ролке, кошуље или мајице. Уз ефектни комад накита, одела ношена уз патике или штикле су прави погодак. У свакој прилици могу изгледати довољно ''сређено'' а у исто време и ''кежуал''.

Фото:Пеxелс
 

2. Кожа 

По могућству лажна, комади направљени од коже: мантили, сукње, јакне или панталоне- укомбиновани уз трикотажу, гарантују удобност плус ефектан израз личности, бунтовништва и женствености истовремено. Стилисти често предлажу и кожу уз нешто провидно- кошуљу или блузу. 

Фото:Пеxелс

Прочитајте још: Нина Бадрић се ОДЛУЧИЛА за велику промену: Погледајте како сада изгледа њена ФРИЗУРА (ФОТО)

3. Лажно крзно

Уноси драму у цео изглед, било у виду капута, или аксесоара, који су тренутно предимензионирани или минималистички. Ако су од крзна- пун погодак! Крзнене капе и торбе дају целом изгледу пуно карактера, било беж тонова или јарких боја.

Фото:Пеxелс

4.Занимљиве чизме

Док су чизме преко колена-класик, што занимљвије ове сезоне-то боље. Различитих пета, висина и дезена, све пролази.

Фото:Пеxелс

5. ''Назад у школу'' стил

Естетика школарке: плетенице, прслуци, кравате и машне, трикотажне чарапе, крагнице на блузама, капе и качкети. Контраст односу на лежерни кућни стил који се популаризовао током пандемије.

Фото:Пеxелс

6.Винтаж и прозирни моменти

Естетика 90тих се понавља, рециклирани материјали, еколошка освешћеност, старо у новом руху- делује освежавајуће.
Прозирни материјали нису само резервисани за лето, већ их је могуће комбиновати уз кожне и плетене комаде.

 Фото:Пеxелс   

Фото:Пеxелс                                                           

7. Предимензионирани сакои

У комбинацији са памучном хаљином, фармеракама, обичном белом или црном мајицом, добар сако подићиће сваку модну комбинацију на виши ниво, а такође може сакрити мале недостатке када је фигура у питању.

Фото:Пеxелс

Што се боја тиче : од-главе-до-пете-наранџаста, лимета и сви тонови зелене, до класичних јесењих тонова сиве и браон. Ово су трендови, а ви увек бирајте оно што вам прија и што вам лепо стоји.
 

БОНУС ВИДЕО : 

 

 

 

 

 

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas