· · Komentari: 0

Nina Badrić se ODLUČILA za veliku promenu: Pogledajte kako sada izgleda njena FRIZURA (FOTO)

Pevačica sada izgleda mlađe i atraktivnije

1667205979_Foto-Ataimages.rs-Nina-BAdric.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Nina Badrić se odlučila da promeni frizuru. Prelepa brineta je poznata po klasičnoj dugoj kosi, koju je često uvijala u lokine.

Nina sada ima popularnu "bob" frizuru. Drastično je skratila dužinu kose, što joj je doprinelo tome da izgleda mlađe. Ona je neko ko jako brine o svom izgledu i trudi se da prati modne trendove, pa je tako ispratila i ovaj.

S obzirom na to da Nina ima okruglo lice, njen frizer je odlučio da razdeljak bude na sredini, a ono što je dobrinelo još boljem izgledu frizure su opuštene lokne. 

Pročitajte još: "Plakala sam u avionu": Marija Mikić progovorila o drugoj TRUDNOĆI

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Bob" frizura je pogodna i za večernje izlaske jer dobrinosi još većoj eleganciji, a svakako je pun pogodak i za dnevne, opušetene varijante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.