· · Komentari: 0
Šta nositi ove jeseni

TRENDOVI za ovu JESEN, kako osvežiti vaš garderober da deluje moderno

Šta nam stilisti predlažu: kako da nove komade uklopimo sa onim koje već imamo, budemo u trendu a opet svoji

1667228493_Stil-naslovna.jpg
Foto: Pexels

Da li se često zapitate: Šta sada da obučem, ide hladno vreme?

Više slojeva garderobe, od tanjih i prozirnih do pletenih, i par zanimljivih čizama- to je ono što vam treba za hladnije  i promenljive jesenje dane, kako kažu svetski stilisti.

Kada se spakuje letnja garderoba, i iznesemo džempere, kardigane, omiljene farmerke i kapute, razmišljamo na koje sve nove načine možemo iskombinovati dobro poznate komade, i kako ih osvežiti sa novom trendovima.

Ove sezone, nakon što se pozdravimo sa dobro poznatim stilovima, razmotrićemo koje novine ćemo uvesti u svoj ormar. Koji komadi i boje najviše ide uz naš personaliti, i koji ćemo sa najviše samopouzdanja izneti uz svoju figuru.

Pročitajte jošDnevni horoskop za 01. novembar: OVNOVI u ljubavnim problemima, a jednom znaku se smeši nova poslovna ponuda 

Evo par predloga za nositi uz hladnije vreme i jesenje lišće:


1. Moćna Odela

Prethodnih godina su trenerke imale svoj momenat slave, a sada se odela vraćaju na velika vrata. Ono što je bitno je kroj, a u trendu su jarke boje. Mogu se kombinovati uz rolke, košulje ili majice. Uz efektni komad nakita, odela nošena uz patike ili štikle su pravi pogodak. U svakoj prilici mogu izgledati dovoljno ''sređeno'' a u isto vreme i ''kežual''.

Foto:Pexels
 

2. Koža 

Po mogućstvu lažna, komadi napravljeni od kože: mantili, suknje, jakne ili pantalone- ukombinovani uz trikotažu, garantuju udobnost plus efektan izraz ličnosti, buntovništva i ženstvenosti istovremeno. Stilisti često predlažu i kožu uz nešto providno- košulju ili bluzu. 

Foto:Pexels

Pročitajte još: Nina Badrić se ODLUČILA za veliku promenu: Pogledajte kako sada izgleda njena FRIZURA (FOTO)

3. Lažno krzno

Unosi dramu u ceo izgled, bilo u vidu kaputa, ili aksesoara, koji su trenutno predimenzionirani ili minimalistički. Ako su od krzna- pun pogodak! Krznene kape i torbe daju celom izgledu puno karaktera, bilo bež tonova ili jarkih boja.

Foto:Pexels

4.Zanimljive čizme

Dok su čizme preko kolena-klasik, što zanimljvije ove sezone-to bolje. Različitih peta, visina i dezena, sve prolazi.

Foto:Pexels

5. ''Nazad u školu'' stil

Estetika školarke: pletenice, prsluci, kravate i mašne, trikotažne čarape, kragnice na bluzama, kape i kačketi. Kontrast odnosu na ležerni kućni stil koji se popularizovao tokom pandemije.

Foto:Pexels

6.Vintaž i prozirni momenti

Estetika 90tih se ponavlja, reciklirani materijali, ekološka osvešćenost, staro u novom ruhu- deluje osvežavajuće.
Prozirni materijali nisu samo rezervisani za leto, već ih je moguće kombinovati uz kožne i pletene komade.

 Foto:Pexels   

Foto:Pexels                                                           

7. Predimenzionirani sakoi

U kombinaciji sa pamučnom haljinom, farmerakama, običnom belom ili crnom majicom, dobar sako podićiće svaku modnu kombinaciju na viši nivo, a takođe može sakriti male nedostatke kada je figura u pitanju.

Foto:Pexels

Što se boja tiče : od-glave-do-pete-narandžasta, limeta i svi tonovi zelene, do klasičnih jesenjih tonova sive i braon. Ovo su trendovi, a vi uvek birajte ono što vam prija i što vam lepo stoji.
 

BONUS VIDEO : 

 

 

 

 

 

                              Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.