· · Коментари: 0

Погледајте какве нокте треба да имате да бисте били у тренду 2022. године (ФОТО)

Ноктићи никада нису били лепши

1656321012_people-2583493_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Ово лето ће свакако обележити јарке боје, кратке сукње и лепршава гардероба, а када су у питању нокти, погледајте шта нам доноси сезона лето 2022. године. 

Нови модни тренд су нокти са кристалима. Кристали могу бити различитог облика, боје и величине. Овакви ноктићи ће употпунити сваки ваш стајлинг и додати ту завршну ноту вашем изгледу. Најбоље од свега је што постоји огроман избор ових каменчића и кристалчића, тако да их можете купити по приступачним ценама и сами их лепити код куће. 

Прочитајте још: 3 материјала у којима вам неће бити вруће током ЛЕТА: У њима се нећете ознојити (ФОТО)

Постоји много идеја које вам могу бити од користи и које вам се могу свидети. Многе познате личности су почеле да практикују овај тренд и да постављају фотографије својих ноктију на друштвене мреже. 

Једна од идеја су каменчићи који изгледају као мехурићи. Код њих је нокат прекривен каменчићима, а што се тиче боје они су ефектни и када су у неком неутралном колориту. Тако да се можете определити за белу или сиву боју како би вам се нокти слагали уз сваку одевну комбинацију.

Фото: Пинтерест

Такође, уколико желите неке суптилније норте, које ћете само украсити каменчићима, предлог су машнице. Можете их додати на сваком нокту или само на неким, а у средину машнице ставити кристал. Овај додатак учиниће ваше нокте лепшим и оригиналнијим. 

Фото: Пинтерест

За коју год комбинацију да се определите нећете погрешити. Једино је битно да кристалчиће добро причврстите како они не би отпали.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.