· · Коментари: 0
МОДНИ КОМАДИ

Прекопајте по подруму и тавану или ТРК ПО СВОЈ ПАР! Ове ПАТИКЕ морате понети ове јесени

Удобност и ретро изглед, ово су кључне карактеристике које ваше патике ове јесени морају имати.

1600810086_Depositphotos_376936910_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Удобрност, свестраност, веза спортском и урбаног изледа и ретро издања популарних спортских брендова. Овако изледају главне модне иконе асфалта ове сезоне, модерне патике које ће измамити уздахе свих пролазника.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Потражите последње колекције највећих светских брендова, спортских и модних и проверите да ли баш ваше старе патике наликују њима. Уколико то није случај, потражите свој омиљени пар што пре јер је тренд ове модерне обуће заразио је девојке широм света.

Прочитајте још: Одећу бирајте према БОЈИ ТЕНА! Ево које нијансе вам приличе

Познати брендови у колекцијама за актуелну сезону за јесен 2020. године припремили су разноликост модела, боја и детаља међу којима ћете засигурно пронаћи свој савршени пар.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Уз увек популарне класичне беле патике, међу актуелним моделима можете пронаћи и ретро издања актуелних брендова са додацима захаситих и јарких боја и нијанси. 

Прочитајте још: Како правилно ЧЕШЉАТИ КОСУ према томе да ли је РАВНА или КОВРЏАВА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swapping cotton shorts for fleecey sweats for morning dog walks from here on out 🥦

Објава коју дели Lucy Williams (@lucywilliams02) дана

Осим фокуса на нове трендове када су боје и детаљи у питању, све више спортских и модних брендова окреће се према веганским материјалима и одрживим начинима производње због чега све више тренди модела носи и "green" предзнак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.