· · Komentari: 0
MOĆNO

Prestižna MODNA KUĆA jednom revijom najavila 5 jesenjih trendova odeće! (FOTO/VIDEO)

Svetski brend Zimmermann je trenutno jedna od najuticajnijih modnih kuća, a njihova popularnost neprestano raste.

1630588434_Untitled4.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ ZIMMERMANN

Nedavno smo pisali kako je naša poznata manekenka Sofija Milošević ponela komplet ove prestižne kuće, što govori o tome da su ih otkrile i domaće zvezde.

Pročitajte još: LISTA NAJBOLJE JESENJE ODEĆE: Ovih 7 stvari treba da imate u ormaru! (FOTO)

Ovog puta vam donosimo izveštaj sa njihove modne reveje gde su predstavili jesenju kolekciju, gde su jednim udarcem najavili pet trendova za jesen. Ispod vam dostavljamo listu, koju ćete rado želeti da ispratite.

Zvezdice su definitivno bile najveseliji detalj, koji nikako nismo očekivali na reviji visoke mode i izgledaju sjajno!

1. Kragna

Bilo da je reč o jesenjim haljinama ili džemperima, Zimmermann modeli su saglasni u jednom, rolka je must have. Osim što će vam dati sofisticiran izgled, kada krene da duva vetar, dobro je imati nešto oko vrata da se utoplite, zar ne?

2. Visoki struk

Pantalone i haljine dobijaju elegantan izgled uz visoki struk. Široki obodi zatežu tačno tamo gde treba i čine vašu figuru besprekornom. Ovo je trend koji ćemo rado prihvatiti. 

3. Zvezdice

Ovo nismo očekivali. Umesto tipičnih cvetića, krugova i kockica, modna kuća Zimmermann se opredelila za zvezdice. Zvuči detinjasto, ali njihovi modeli su daleko od toga. Bilo da su u kobinaciji sa toplim ili hladnim braon tonovima, zvezdice na haljinama i odelima daju utisak vesele i osvežavajuće kombinacije.

4. Sedamdesete 

Na nekoliko modela smo videli modu sedamdesetih, široke sunčane naočare, zvoncare, široke trake za kosu, neobični materijali... Ipak, ako je suditi po učestalosti detalja iz sedamdesetih, predlažu nam da to bude dozirano, nikako nije stil koji će se vratiti u potpunosti. Igrajte se detaljima iz hipi ere.

5. Đubretarac

Model jakne koji je pao u zaborav se ponovo vraća i to na velika vrata. Kako jesenje dane prate vetrovi i kiše, pored toga što želimo da izgledamo stilizovano, moramo i da se utoplimo. Ova jakna najbolje radi taj posao.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.