Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Раширите фармерке које су вам мале уз помоћ овог трика: Снимак који је заинтересовао милионе (ВИДЕО)

Више не морате бацати фармерке које су вам мале

1657104784_woman-2609573_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уколико су вам фармерке омалиле јер сте набацили који килограм више, немојте очајавати. Не морате их бацати. Постоји решење које ће вам помоћи да и даље носите своје омиљене фармерке. 

Често се деси да баш онај пар који највише волите више не можете да обучете. У том случају спасите себе потраге за сличним паром која се обично заврши неуспешно. Не морате нои да идете на ригорозне дијете, једино што ће вам бити потребно је мало времена.

Прочитајте још: Без ње никако не смете да кренете на летовање: У коферу морате имати места за ову обућу (ФОТО)

Наиме, тиктокерка Лили Шонет (Буг318_) с корисницима ове друштвене мреже поделила је трик како проширити фармерке који јој је открила бака.

 

@буг318_ ГУYС ТХИС ИС ХУГЕ !!!! #сустаинаблефасхион #сустаинабле #схоwеринyоурјеанс #трусттхепроцесс ♬ оригинал соунд - Буг318_

Снимак има 4 милиона прегледа, а многи су испробали овај трик и уверили се у његову успешност.

Потребно је да обучете фармерке и да се истуширате у њума. Касније се мало прошетајте по кући, како би се оне додатно рашириле и сачекајте да се осуше на ваздуху. 

Једина мана овог трика је та што ћете морати да проведете неко време у мокром тексасу, али с обзиром да ћете повратити фармерке и уштедети себи време и новац, признаћете да ће вредети. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas