· · Коментари: 0
САВЕТ

РАСТЕГНИТЕ ИХ ПЕГЛОМ: Једноставан трик који ће вам помоћи да се "увучете" у омиљене ПАНТАЛОНЕ

Уз овај једноставан трик моћи ћете да обучете панталоне које су вам уске.

1626976964_girl-972636_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Ако сте купили панталоне које су се након прања скупиле за један број, не брините. Моћи ћете да их развучете једноставно, уз помоћ пегле.

Овај трик је једноставан, а поред пегле требаће вам влажан пешкир и даска за пеглање.

Прочитајте још: Заборавите на мараме, летњи ПОНЧО је прави ХИТ ОВЕ СЕЗОНЕ: Идеалан и за плажу и за вечерњи аутфит (ФОТО/ВИДЕО)

Овом методом можете развући скоро све панталоне - и оне са еластичном траком, као и тексас фармерке.

Панталоне са еластичном траком

Навуците панталоне на даску како би биле затегнуте, а на еластичну траку ставите пешкир који сте претходно поквасили топлом водом. Укључите пеглу и притисните је на пешкир. Држите тако око 10 секунди, а онда одмакните такође на 10 секунди.

Поступак понављајте док не развучете панталоне до жењене величине.

Обичне панталоне без траке

Панталоне које немају еластичну траку такође можете развући. Навуците их преко даске за пеглање, а затим их поквасите сунђером или распршивачем.

Пеглу ставите на опцију испуштања паре и пеглајте по дужини струка, истовремено повлачећи тај део. Тако ћете их истегнути колико вам одговара.

Тексас фармерке

Истом методом ккојом сте развукли панталоне без траке можете растегнути и тексас фармерке, с тим што ћете на крају део који дође на струк развући прекоофингера и оставити их да се тако осуше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.