Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рутина коже од само пар минута: Идеална за све оне који не желе да троше превише времена (ФОТО)

Нега коже за само пар минута

1656669732_woman-3134390_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уколико не желите да проводите превише времена током обављања јутарње или ноћне рутине важе коже лица, ово су савети који ће вам у томе помоћи. Било да немате довољно времена за наношење производа или једноставно ваша кожа не захтева превише пажње, ова 3 производа ће бити довољна. 

Брига о вашој кожи не мора увек да буде сложен процес. Здравље ваше коже није у корелацији са количином производа које користите, већ са тим које производе користите. 

Једино што ће вам бити потребно је крема за сунчање, крема за хидратацију и средство за чишћење. 

Фото: Пинтерест

Прво узмите средство за чишћење лица. Уколико имате масну кожу одаберите оно које садржи гликолну киселину. За људе са осетљивом или сувом кожом ће бити боље уље или балзам за чишћење који ће бити мекши. 

Прочитајте још: Постоје људи који никако не смеју јести БАНАНЕ: Погледајте када ово воће може бити штетно

Следећа је хидрантна крема. Врста која ће вам бити потребна зависи од вашег типа коже. Сува кожа најбоље реагује на креме са врхунским хидрантним квалитетима, а особе са масном кожом треба да се држе оних које су на бази водеумесно уља. 

Крема за сунце је неизоставни део рутине. Морате се заштити од штетних зрака који могу да повреде вашу кожу. Смањење количине производе не укључује прескакање овог битног корака. Такође, редовно коришћење креме за сунце вас може заштитити од појаве превремених бора и тамних флека. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 




 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas