Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛИЦЕ

Са цветићима, штрасом... Маска као УКРАС лица (ФОТО)

Да нам је неко пре годину и по рекао да ће маске за лице постати модни детаљ, вероватно бисмо се само у неверици насмејали, откривајући осмех и зубе.

1619437899_Depositphotos_425539714_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Међутим, како су нам оне медицинске, са заштитном функцијом, постале део свакодневице, тако су, врло брзо после њих, почеле да се појављују и дизајниране, украсне, које пре имају естетску него медицинску улогу.

Прочитајте још: Џенифер Лопез бира БЕЛУ КОМБИНАЦИЈУ: Њен стил можемо одмах да ископирамо (ФОТО)

Додуше, уколико су памучне можете их прати у машини и потом препеглати, па ће вас ипак штитити од вируса. Али, ако се одлучите да предност дате моди и атрактивном изгледу, обавезно испод "украсне" маске носите медицинску.

Фото: Депозит
Учините од маске модни детаљ!

Међу дизајнираним има носивих, али и "сценских", попут дела костима. Носиве се махом слажу уз гардеробу, по боји или врсти материјала, а шљокице и светлуцави детаљи, па и ресе сачињене од пластичних делића у боји, однеле су предност по популарности у односу на све остале.

Прочитајте још: Како хороскопски знаци замишљају ВЕНЧАЊЕ: Бик прави фешту на ливади, Стрелац на плажи, а о венчању Лава сви причају

Следе их "пролећне", са нашивеним шареним цветовима на белој подлози, које одишу романтиком, а и једне и друге имају дозу мистичности, јер су потпуно дубоке, па покривају лице све до испод очију.

Пролећне маске су са цвећем и перлицама

У другу групу (сценских или костимских) спадају, између осталих, оне које су дипломци Вантан дизајн института из Токија приказали на својој завршној приредби.

Прочитајте још: ДВЕ боје су КРАЉИЦЕ сезоне: Завладала је жута, а друга је...

Реч је о иновативним моделима, представљеним под слоганом "Демаскирајте своју креативност", који осликавају шумске виле кроз шешире и маске сачињене од лишћа, траве и цвећа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas