Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНСПИРАЦИЈА

Свакодневна ЕЛЕГАНЦИЈА је СТИЛ који морате да пробате: Светске звезде су показале како се то ради! (ФОТО)

Незабораван изглед за свакодневне прилике, светске звезде су нам показале најбоље примере.

1628580734_pjimage--12-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ jlo
Oglas

Привлачност облачења за неку прилику увек постоји када су у питању свестске звезде, али у последње време им није био потребан изговор за велики догађај да би показали "звездану" моду.

Иако није недостајало филмских премијера, фестивала и представа, звезде су се одевале да обаве задатке, одлазе на састанке или се забављају по кући. Сада чак и најкраћи видео позив захтева употпуњен изглед.

Елеганција у свакодневном животу

Прави пример је глумица Клои Савињи, која је на Менхетну је у суботу прошетала класичну елеганцију,  позвала такси у комадима из колекције пролеће/лето 2020 Симон Роче. Своју вишеслојну сукњу од чипке и горњи део са пуф рукавима упарила је са лежерним сандалама. Ипак, није се могао сакрити гламур Савињијевих комада. Глумица је можда обављала свакодневне задатке, ипак, све што је носила, од цветног мотива на блузи до илустрованих детаља њене торбе Прада, било је изванредно.

Ел Фанинг је била лепа у боји брескви Стеле МекКартни, док је радила снимање за промоцију друге сезоне серије The Great.


Алекса Чанг можда одмара на Мајорци, али дизајнерка се није одморила од својих омиљених силуета. Љубав Чангове према макси хаљини је легендарна, али верзија мешовитог материјала Џулијен Дошена створена за Пако Рабан није била другачија од свих које је Чангова носила раније. Уводни изглед изложбе пролеће/лето 2019. садржи карактеристичну сребрну мрежу дуж стезника и узорак црвено -белих ружа. С обзиром на то да су хипи стил и сувенири инспирисали Дошенову колекцију, Чангова није могао да изабере прикладнију одећу за свој одмор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)


Монохроматски тренд је савршен за свакодневну елеганцију. У Калифорнији, Џенифер Лопез се препустила снимању у дворишту за Инстаграм где је зелена бујност њених вртова савршено координирала са зеленом коктел хаљином од чипке од Ели Саб.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas