Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НИЈЕ ЛАКО

СВЕ ЗА ЛЕПОТУ: 12 проблема жена које свакодневно носе руж

Даме и козметика.

1606923578_Depositphotos_414460470_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Даме које носе руж, свакодневно се сусрећу са разним потешкоћама које им проузрокује овај модни детаљ. На пример, онај тренутак када љубите пријатељицу и обавезно јој испрљате образ, па јој бришући прстом нанесену штету успут скинете пола пудера и руменила.

Доносимо вам 12 проблема жена које свакодневно носе руж:

1. Једење сендвича или заправо било ког оброка у настојању да ни најмања количина ружа не заврши на вашем образу, носу или бради је немогућа мисија. Надате се само да сте у друштву некога ко ће вас одмах упозорити!

2. Испробавање одеће вама узима пуно више времена него осталим женама. Мрзите када приметите да сте упрљали комад који на крају одлучите да не купите.

Прочитајте још: Два савета за САВРШЕНО НАНОШЕЊЕ РУЖА: Ове грешке прави већина жена

3. Поздрављање пољупцем у образ редовно завршава остатком ружа на образу особе коју поздрављате. А онда попут старе тетке бришете образ те особе и идете на живце сами себи.

Фото: Депозит

4. Пољупци с вољеном особом су потпуно друга крајност. Ви га силно желите пољубити, он се труди да избегне пољубац, ви се питате зашто, а тек онда вам се упали лампица.

5. Константно испитујете људе око себе да ли вам се руж размазао, избрисао и морате ли га поправљати. Наравно да увек имате огледало при руци, али питати некога увек вам се чини као практичније решење од копања по препуној торби.

Прочитајте још: Историја РУЖА ЗА УСНЕ: Од вештица до симбола женствености и елеганције

6. Наравно да вам се знало догодити да вам руж завши на зубима. И онда се све време питате зашто вас људи чудно гледају. Питате се све до оног трена док вам нека добра душа не каже или док коначно не посегнете за оним огледалом и препуној торби и откријете сами.

7. Већ вас помало брине колико новца улажете у производе за негу усана не бисте ли осигурали да вам усне увек буду мекане и глатке и да руж изгледа што беспрекорније.

Фото: Депозит

8. А ништа мање вас не брине сума новца коју редовно остављате за све ружеве које морате имати. На крају крајева, ви руж носите свакодневно и ако нешто од ваше козметике мора бити квалитетно, онда је то он!

9. Мрзите када поклопац ружа успе да вам нестане негде у торби, па вам се на ружу накупи хрпа прашине и не знате ни сами чега, а постава торбе вам изгледа као да сте покушали у њој сакрити оружје којим сте управо починили убиство!

Прочитајте још: Нећете погрешити: БОЈА КАРМИНА која стоји свим женама

10. Озбиљно сте се замислили над собом када сте схватили колико сте времена до сада у животу потрошили на усавршавање наношења ружа и оловке за усне и савршено исцртавање још савршеније линије. Али зато сте данас махер који без огледала може да се нашминка левом руком на задњем седишту таксија који се распада.

11. Потрага за савршеном нијансом оловке која ће одговарати нијанси ружа који користите изгледа вам као потрага за скривеним благом. Зар је толики проблем произвести оба производа исте нијансе?!

12. Када чујете да се из производње повлачи баш она нијанса ружа коју користите већ годинама, за вас настаје опсадно стање у којем махнито обилазите све парфимерије не бисте ли створили доживотну залиху.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas