Oglas
· · Komentari: 0
šminkanje

Dva saveta za SAVRŠENO NANOŠENJE RUŽA: Ove greške pravi većina žena

Ruž za usne daje završni pečat svakom stilu i može mnogo da pomogne celokupnom izgledu, ali ako ga nanesemo pogrešno onda će uraditi sve suprotno.

1597664812_girl-2198018_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prmenjujte ova dva pravila i imaćete savršene usne:

Pročitajte još: Imamo IDEALNO mesto za letovanje, SVE UKLJUČENO, a uz jedan USLOV - dobijate POPUST (FOTO)

1. Koristite olovku za usne

Namena olovke je da ruž ostane na usnama tokom celog dana. Ako napravimo okvir, ruž ne može da se razmaže. Važno je da olovku ne nanosite u jednoj liniji već manjim potezima.  Kad namažete ruž lepo će se stopiti sa olovkom.

Pročitajte još: Ovako su MASKARU nanosile NAŠE BAKE I DIVE ZLATNOG HOLIVUDA: Šta žene danas rade pogrešno?

2. Obratite pažnju na ugao usana

Ugao usana često zaboravimo ili u žurbi ne posvetimo dovoljno pažnje nanošenju ruža te ovaj prostor ostane prazan. Ne zaboravljajte ugao usana jer samo tako će vaše usne dobiti lep izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas