· · Коментари: 0

Тренд за ПРОЛЕЋЕ 2022: Како се носи најпопуларнији дезен сезоне?

Модне трендове за пролеће 2022. године коначно можемо и да применимо

1649410568_profimedia-0359396656.jpg
Фото: Профимедиа

Сунце је изашло, а јарке, смеле боје доминирају улицама. Коначно можемо да спакујемо сва плетива и закорачимо у лагане материјале и боје.

Ова сезона на писте је вратила дезен који је деценијама уназад део моде -  пруге.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон у ОВОЈ боји ретко виђамо: Постоји једноставан разлог за то

Пруге имају велику функционалну моћ, можете да их носите када желите да изгледате опуштено, али могу да буду и део елегантне комбинације.

Диизајнери су се поиграли различитим бојама, текстурама и величинама пруга, а на вама је да изаберете шта би могло да буде део вашег стила.

Како се носе пруге?

Комбинација пруга веома је популарна у последње време, могу да изгледају веома атрактивно, али само уколико је у питању стајлинг са мером. Важно је да боје буду усклађене, а и њихова величина.

Хоризонталне пруге су идеалне ако сте високи и витки, па бисте да додате килограме. Вертикалне пруге издужују и чине да фигура изгледа витко.

Прочитајте још: Девојка се НИЈЕ ШИШАЛА 19 ГОДИНА, а онда је ПОЖЕЛЕЛА ПРОМЕНУ: Ево како је реаговала када се погледала у огледалу (ФОТО)

У случају да не волите овај дезен, а ипак бисте га на неки начин понели сјајно решење су аксесоари. Додавање ешарпе у овом дезену даће вашем стилу фин акценат.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.