· · Коментари: 0

Тренд за ПРОЛЕЋЕ 2022: Увек су биле део женске моде, ласкају фигури и веома су практичне (ФОТО)

Пролећна мода каже - макси сукња.

1646825012_fashion-gbfc2d77e1_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Од када је продата прва мини сукња, сада већ давне 1963. године, није силазила са трона. Носиле смо је уз разне комбинације, мењала је "оркужење", али је остајала иста.

Прошле године наступила је као тренд број један, а овог пролећа остаје ту, само што је све чешће виђамо у материјалу од твида.

Прочитајте још: Шта је "Луј Витон бринета"? Требало би да буде један од НАЈЛЕПШИХ ПРОЛЕЋНИХ ТРЕНДОВА када је реч о коси

Међутим, за овогодишњу пролећну сезону добијамо још један модел сукње - макси сукњу. Одлазила је и долазила због своје класичности, жене су је волеле у свим временима и налазиле начина да је понесу и прилагоде.

Макси сукње су практичније и ласкавије женској фигури. Због своје дужине, учиниће да вам ноге изглеђау дуже, посебно када су постављене високо на струку.

Лако ће се уклопити уз сваки стил, а њени различити модели нуде вам могућност избора и прилагођавања вашој моди.

Прочитајте још: Сматрају се најстаријим моделом обуће, а МОДА ЗА ПРОЛЕЋЕ 2022. каже да су обавезе (ФОТО)

Током прелазног периода можете да је носите уз дугачке чизме, а са доласком пролећа обујте мокасине или патике и своју омиљену макси сукњу и уживајте у лепршавости коју ће вам сигурно пружити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.