Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трендови мириса ПАРФЕМА 2024. године: Ове ноте ће бити популарне

Да ли сте размишљали о томе који мирис бисте волели да има нова година? На ово питање нема погрешних одговора.

1705050091_shutterstock_623119388-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можете рец́и да бисте волели да мирише мирно, као загрљај, као ваша омиљена музика, као ваш одмор из снова на егејском острву прошлог лета који једва чекате да поново проживите за неколико месеци. Као што ц́ете видети у наставку, неки су се потрудили да чак и ову вашу жељу остваре!

Тачне бројке не постоје, али у последње време сваке године се лансира 2.000-3.000 нових парфема. Број је запањујуц́и, али пажљиво око (у ствари, пажљив нос) може разазнати ноте и карактере мириса који преовладавају сваке године. Протекла година је била година слатког цвец́а и мириса мора, као и ваниле. Ове године, чини се да ц́е доминирати мириси који стварају осец́ај сигурности.

Гурманске ароме које изазивају апетит

Шта још чини да се осец́ате самопоуздано и стабилно осим укусног оброка и носталгичне успомене на породичну куц́у у којој кувају ваши родитељи или пријатељски дом који вас угошц́ује за богатом трпезом? Гурмански парфеми, односно они за које бисте, да нису намењени да их прскате по вама, врло радо их пробали, „остац́е у центру интересовања у парфимерији, јер потрошачи непрестано траже топлину, удобност и мирис који нуди удобност“, објашњава стручњак за парфеме.

Тако и ове године очекујемо да ц́емо имати доста мириса са „јестивим“ нотама, од какаоа, чоколаде и кафе до зачина, воц́а, меда, карамеле и орашастих плодова. Слатке, детињасте ноте које изазивају радост ће бити велики хит: недавно лансирање мириса са нотама воц́ног желеа то апсолутно потврђује!

Побегните у далека и тропска места

Ако вец́ину људи питате како би идеално замишљали свој живот, одговорили би вам „Са кофером у руци са једне дестинације на другу“. Ова потреба за путовањима, лутањем и истраживањем има везе са нашим свакодневним животом, који постаје све стреснији. Нажалост, не можемо сви постати дигитални номади, па се ограничавамо на једно, можда два путовања годишње, колико нам финансије и обавезе дозвољавају.

Парфеми, с друге стране, нуде опипљиву илузију путовања. Осец́ате оријентални мирис са оудом, богатим дрвеним нотама, тамјаном и бибером, и као да ц́ете кренути на исток. Или пробате ананас, цитрусе и бобице у неким другим мирисима и замислите како лежите на плажи на Јамајци.

Нова година ц́е бити испуњена цвец́ем

Овако бисмо желели да буде 2024: све цвета као пролец́е! Знамо да тражимо много, али не губимо ништа ако желимо! Цветни мириси ц́е имати своје место обавијајуц́и вас пролец́ном, пријатном ауром окрепљујуц́их и освежавајуц́их мириса воденог цвец́а као што су ирис, љиљан и лотос.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas