· · Коментари: 0
СТИЛ

Три модна детаља у која морате да инвестирате

Ова три модна детаља су нешто што свака жена треба да има

1605711328_Depositphotos_22848360_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Није потребно имати много одевних комбинација, али је потребно имати неколико битних додатака, којима ћете употпунити свој изглед.

Прочитајте јоош: Хулахопке вам често пуцају? Уз овај ТРИК то се неће више догађати

Према речима светских модних стилиста, постоје три модна комада на које је потребно да потрошите паре, док са другим стварима се можете играти и у најефтинијим варијантама.

Класична црна писмо ташница - Ова елегантна торбицаиде уз готово све и савршени је одабир за озбиљан ручак као и вечеру у граду. Уложите у згодну кожну торбицу, можда са занимљивим детаљима и чврстом ручком.

Фото: деспоситос

Ципеле на штиклу - Прелепо дизајниране ципеле на штиклу, било да је реч о сандалама или класичним штиклама, трајаће годинама и моћи ћете да их носите у различитим ситуацијама. Набавите мало матирану верзију како бисте их с једнаком лакоћом могли да носите и на летну хаљиницу и тоалету достојну црвеног тепиха.

Фото: деспоситос

Класични безвременски сат - Иако смо вероватно у искушењу да време пратимо искључиво на мобилним телефонима, много је боље, ослонити се на ручни сат. Средње велики метални сат можете да се комбинује уз све, док су сатови с кожним наруквицама, инспирисани мушким колекцијама, прилична класика.

Фото: деспоситос

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.