Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три САВЕТА Меган Маркл за лице без бора: Тајна је у природној нези

Иако има 42. године, Меган Маркл је успела да сачува младолик изглед и неговано лице без бора

1706360704_Foto-Profimedia-Megan-Markl.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл прославиће овог августа 43. рођендан, а ипак када се нађе на истом месту са супругом Харијем, девером принцем Вилијамом и јетрвом Кејт Мидлтон изгледа млађе од свих иако је заправо најстарија.

Супруга принца Харија увек изгледа као када се тек прославила, на почетку снимања серије "Суитс", која је почела да се емитује пре 13 година.

Време дефинитивно стоји за Меган Маркл, а она не крије на који начин одржава кожу здравом и хидрираном.

Пијте доста воде

Пре него што је упознала принца Харија, Меган је током живота у Холивуду од старијих глумица чула много корисних савета за младолик изглед, а један од најдрагоценијих је – адекватан унос течности.

Како је објаснила једном приликом, она пије осам чаша воде дневно, што доприноси и њеном здрављу и изгледу коже.

– Мислим да је то прва ствар коју људи увек кажу, али то је тако истинито – хидрирајте се, хидрирајте се стално. Кожа ће вам изгледати боље, све ће изгледати заиста добро – рекла је 2016. у интервјуу за Схапе.

Корисите кокосово уље

Иако несумњиво има најквалитетнију козметику, у ормарићу Меган Маркл увек се нађе места за кокосово уље, које војвоткиња користи за много тога, и у исхрани и у нези коже.

– У последње време користим много кокосовог уља, за кожу, за косу као регенератор с дубинским деловањем, а онда и за припрему хране. Претпостављам да је то друга ствар чији сам фан – рекла је у истом интервјуу.

Зелени сок

Смутији од зелениша су веома популарни већ годинама, а Меган Маркл га користи као ужину у поподневним часовима, када осети пад енергије. Обично користи следеће комбинације:

јабука + кељ + спанаћ + лимун + ђумбир
замрзнути манго + мало лимете + прстохват куркуме

Сјајно и за линију и за кожу јер су у питању састојци који обилују антиоксидансима!

 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas