Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за ПОДОЧЊАКЕ: Све што треба да урадите је да уврстите један витамин у исхрану

Испробајте трик који је многима помогао

1692266457_Foto-Shutterstock-podocnjaci.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Разни фактори у свакодневном животу узрокују стрес, било да је то посао, породица, обавезе или слично. Али, стрес је узрок и разних других проблема као што је несаница и пад имунитета, а када патите од несанице и стреса појављују се подочњаци. Ако се свакодневно будите с подочњацима испод очију, додавање овог једног састојка у вашу ноћну и јутарњу рутину решит ће тај проблем, а то је – витамин Ц, преноси мсн.цом.

Шта је витамин Ц и како он делује?

Витамин Ц је антиоксидант који побољшава имунитет и лечи разне здравствене проблеме. Наше тело не производи витамин Ц, али он се налази у разним намирницама као што су кромпир, парадајз, броколи и наравно, наранча и лимун.

Како бисте се решили својих подочњака све што треба да урадите је да исцедите мало лимуновог или наранџиног сока на вату. Затим ујутру и увече ватом утрљајте сок на подочњаке и ваша кожа биће освежена и ваши подочњаци ће нестати. Не само да ћете се решити подочњака, већ ће и ваша кожа ће бити мекана и успорићете старење и настанак бора.

Веома је битно да након што нанесете сок не излазите на сунце јер би цитрусно воц́е, али неко поврће попут целера могу изазвати стање осетљивости коже изазвано сунцем познато као фитофотодерматитис. Стање се јавља када сок од воц́а као што су лимете, лимуни, поморанџе, грејпфрут, целер, шаргарепа, смоква, першун, пастрњак, дођу у контакт са кожом и на њој настају флеке или у тежим случајевима опекотине са пликовима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas