Oglas
· · Komentari: 0

Trik za PODOČNJAKE: Sve što treba da uradite je da uvrstite jedan vitamin u ishranu

Isprobajte trik koji je mnogima pomogao

1692266457_Foto-Shutterstock-podocnjaci.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Razni faktori u svakodnevnom životu uzrokuju stres, bilo da je to posao, porodica, obaveze ili slično. Ali, stres je uzrok i raznih drugih problema kao što je nesanica i pad imuniteta, a kada patite od nesanice i stresa pojavljuju se podočnjaci. Ako se svakodnevno budite s podočnjacima ispod očiju, dodavanje ovog jednog sastojka u vašu noćnu i jutarnju rutinu rešit će taj problem, a to je – vitamin C, prenosi msn.com.

Šta je vitamin C i kako on deluje?

Vitamin C je antioksidant koji poboljšava imunitet i leči razne zdravstvene probleme. Naše telo ne proizvodi vitamin C, ali on se nalazi u raznim namirnicama kao što su krompir, paradajz, brokoli i naravno, naranča i limun.

Kako biste se rešili svojih podočnjaka sve što treba da uradite je da iscedite malo limunovog ili narandžinog soka na vatu. Zatim ujutru i uveče vatom utrljajte sok na podočnjake i vaša koža biće osvežena i vaši podočnjaci će nestati. Ne samo da ćete se rešiti podočnjaka, već će i vaša koža će biti mekana i usporićete starenje i nastanak bora.

Veoma je bitno da nakon što nanesete sok ne izlazite na sunce jer bi citrusno voće, ali neko povrće poput celera mogu izazvati stanje osetljivosti kože izazvano suncem poznato kao fitofotodermatitis. Stanje se javlja kada sok od voća kao što su limete, limuni, pomorandže, grejpfrut, celer, šargarepa, smokva, peršun, pastrnjak, dođu u kontakt sa kožom i na njoj nastaju fleke ili u težim slučajevima opekotine sa plikovima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas