Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за ПОЛОМЉЕН нокат: Нећете морати да га сечете - све што вам је потребно је неколико ствари и мало стрпљења

Испробајте трик за поломљен нокат који је помогао многима

1698320798_Foto-Shutterstock-polomljen-nokat.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нема ништа горе него када поломите нокат, још ако имате баш дуге нокте, контраст са осталим ноктима може да буде велики.

У реду, прво што предузимате јесте - вапај код маникирке. Често се деси да су термини попуњени недељама унапред и да нема где да вас "углави" у распоред. И шта сад?

Не брините, нокат можете да поправите и код куће, а ово су кораци.

Шта вам је све потребно?

Маказе

Супер лепак

Кесица чаја

Бафер турпија (турпија за полирање)

Пинцета

Како даље?

Врећицу чаја исеците онолико колико вам је потребно да би санирали поломљени део нокта. Малу кап суперлепка сипајте на оштећени део нокта. Исечени део кесице чаја потом ставите на део на који сте ставили лепак. У томе вам може помоћи и пинцета. Деловаће вам неуредно, али не брините, ово су само "груби" радови.

Уколико желите, део кесице чаја може бити и већи од вашег зацепљеног нокта, тако да га обавијете и испод нокта.

Поново ће вам требати суперлепак који ћете сад ставити преко кесице чаја и развући мало више по површини. Технички гледано, нокат је поправљен иако делује да је "стакласт".

Када се лепак осуши, бафер турпијом исполирајте нокат како бисте га уједначили. Будите нежни у овим потезима јер можете лако да поцепате кесицу чаја, па ћете цео процес морати испочетка.

Сада на ред долази провидни лак који треба да намажете само на оштећени нокат. Оставите да се осуши, па га поново нанесите.

Важно је да буде у два слоја како би дуже трајао док сасвим не израсте и док га не исечете. После овога намажите лак боје по жељи. Понашајте се према поправљеном нокту као што се понашате према осталима, пише "Тхе арт оф доинг стуфф".

И ето, проблем је решен. За кратко време имате поново нокте за пожелети.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas