Oglas
· · Komentari: 0

Trik za POLOMLJEN nokat: Nećete morati da ga sečete - sve što vam je potrebno je nekoliko stvari i malo strpljenja

Isprobajte trik za polomljen nokat koji je pomogao mnogima

1698320798_Foto-Shutterstock-polomljen-nokat.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Nema ništa gore nego kada polomite nokat, još ako imate baš duge nokte, kontrast sa ostalim noktima može da bude veliki.

U redu, prvo što preduzimate jeste - vapaj kod manikirke. Često se desi da su termini popunjeni nedeljama unapred i da nema gde da vas "uglavi" u raspored. I šta sad?

Ne brinite, nokat možete da popravite i kod kuće, a ovo su koraci.

Šta vam je sve potrebno?

Makaze

Super lepak

Kesica čaja

Bafer turpija (turpija za poliranje)

Pinceta

Kako dalje?

Vrećicu čaja isecite onoliko koliko vam je potrebno da bi sanirali polomljeni deo nokta. Malu kap superlepka sipajte na oštećeni deo nokta. Isečeni deo kesice čaja potom stavite na deo na koji ste stavili lepak. U tome vam može pomoći i pinceta. Delovaće vam neuredno, ali ne brinite, ovo su samo "grubi" radovi.

Ukoliko želite, deo kesice čaja može biti i veći od vašeg zacepljenog nokta, tako da ga obavijete i ispod nokta.

Ponovo će vam trebati superlepak koji ćete sad staviti preko kesice čaja i razvući malo više po površini. Tehnički gledano, nokat je popravljen iako deluje da je "staklast".

Kada se lepak osuši, bafer turpijom ispolirajte nokat kako biste ga ujednačili. Budite nežni u ovim potezima jer možete lako da pocepate kesicu čaja, pa ćete ceo proces morati ispočetka.

Sada na red dolazi providni lak koji treba da namažete samo na oštećeni nokat. Ostavite da se osuši, pa ga ponovo nanesite.

Važno je da bude u dva sloja kako bi duže trajao dok sasvim ne izraste i dok ga ne isečete. Posle ovoga namažite lak boje po želji. Ponašajte se prema popravljenom noktu kao što se ponašate prema ostalima, piše "The art of doing stuff".

I eto, problem je rešen. Za kratko vreme imate ponovo nokte za poželeti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas