Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Упоран је и уништава нам осмех! Уклањање каријеса КОШТА МНОГО, а можете га уклонити сами

Борба против упорног каријеса је непрестана, посебно код људи којима су зуби погодни за наслаге каријеса.

1601762167_osmeh.png
Фото: Pixabay
Oglas

Уместо да новац дајете у ординацијама за скидање каријеса, можете се окренути домаћим производима и рецептима, које имате у кући. Управо ће вам помоћи три састојка, које сигурно имате у својој кући.

Прочитајте још: Овај ГЕН у мозгу контролише сексуалну жељу код мушкараца

Каријес се сматра једним од најраспрострањенијих проблема са зубима, са којима се сусрећу готово сви људи. Овај процес разарања зубне глеђи је често праћен и болом.

Прочитајте још: Чим ПРОКЛИЈА спреман је РЕЂУВЕЛАК: Магични напитак за ИМУНИТЕТ и чаролија за СТОМАК

Доносимо ам једноставан рецепт за уклањање каменца, који сами можете направити и примењивати код куће. Користећи га редовно, избећи ћете проблеме са зубима. Осим што поседује лековити учинак, ова смеса ће одлично деловати на опште стање зуба, избелиће их и ојачати.

Састојци:

Прочитајте још: Једите га, МАЖИТЕ, пијте, јер СМАЊУЈЕ БОРЕ!

  • 1/4 кашичице кокосовог уља
  • 1/4 кашичице куркуме у праху
  • 1/4 кашичице морске соли

Припрема препарата:

Промешајте састојке до стварања хомогене смесе, затим нанесите на четкицу и темељно очистите зубе. Не журите одмах са испирањем уста, већ сачекајте три до пет минута, како би смеса деловала. Потом оперите зубе пастом за зубе коју иначе користите.

Прочитајте још: Одговор је у ПОГЛЕДУ: Да ли ћете остати ПРИЈАТЕЉИ или ПОСТОЈИ НЕШТО ВИШЕ

Уље кокоса помешано са пробавним ензимима успешно уништава све нагомилане бактерије на зубима, које даље доприносе уништавању и труљењу зуба. Осим што поседује овај лековити учинак, ова смеса ће одлично деловати на опште стање зуба, избелиће их и ојачати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ И ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas