Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Врхунски водич за облачење: Ево шта НЕ ТРЕБА да носите и у којим ситуацијама

Изградити свој стил облачења, посебан, јединствен оно је чему највећи број савремених жена тежи.

1600339189_Depositphotos_78351432_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Не бити слепи поборник моде, али свакако ни не изгледати као заробљен у погрешној декади. Како одабрати шта носити, а шта не? Како изградити свој стил?

Иако нам свакодневни живот пружа могућност да будемо слободни и креативни, постоје догађаји и ситуације у којима је потребно поштовати одређени стил облачења - када треба да присуствујете некој свечаности или разговору за важан посао, сигурно се нећете појавити у тренерци и патикама за трчање. Како избећи неприкладну гардеробу и одабрати ону праву?

Пре свега, треба да се опустите. Година у коју смо закорачили донела нам је несвакидашњу слободу када је облачење у питању. Самим тим стега названа прихватљив стил облачења, је попустила и данас је много тога прихватљиво и посве очекивано кад је гардероба у питању. Међутим, ако ипак желите мале смернице у погледу одевања, срдачно ћемо вам овом приликом изаћи у сусрет.

Прочитајте још: Ово су КУЋНЕ МАСКЕ за ПОДРУЧЈЕ око ОЧИЈУ

Фото: Депозит

Постоје неизречени одевни кодови којих се већина придржава, а резервисани су углавном за формалне догађаје.

Шта не носити приликом интервјуа за посао

Избегавајте: Упадљив накит посебно огрлице, папуче и патике, панталоне са ниским струком, исцепане фармерке или било какве друге одевне предмете који превише откривају ваше тело, мини сукње, кратке панталоне, као и мајице на бретеле које откривају каишеве ваших брусхалтера.

Препорука: Одећа у којој се осећате пријатно. Кошуље и сукње испод колена које вам лежерно стоје. Софистициране чизме и ципеле класичног облика

Прочитајте још: Чист тен и затегнуто лице: Доносимо вам рецепт за непревазиђену КИНЕСКУ МАСКУ

Шта не носити на посао

Избегавајте: Одећу са превише набора, трапер кројеве, превише уске кошуље и мајице са упадљивим натписима. Такође не би требало да носите ни гардеробу која у великој мери открива леђа и рамена.

Препорука: Једноставнију гардеробу у којој се осећате комотно. Испробавајте нове стилове, али увек бирајте оно у чему ћете изгледати професионално. Панталоне са цртом, сакои и плисиране сукње могу бити пун погодак.

Прочитајте још: Ових ШЕСТ ЗНАКОВА показују СТАРЕЊЕ косе: Ево како можете да јој помогнете

Фото: Депозит

Шта не носити на сахрани

Избегавајте: Јарке цветне принтове и превише живописне дезене, као и спортску одећу.

Препорука: Одећа тамнијих тонова. Панталоне и класичне кошуље. Уколико не волите или једноставно се не осећате добро у црној одећи, иста није обавезна на сахранама, али свакако да ваша одабрана гардероба треба да буде у складу са догађајем ком присуствујете.

Прочитајте још: Направите КОД КУЋЕ: Маска од КУРКУМЕ против АКНИ и ОЖИЉАКА

Шта не носити на венчању

Избегавајте: Белу боју! Иста је неписаним правилом резервисана за младу. Такође није пожељно да носите одећу која превише открива ваше тело, нити ону са пуно упечатљивих детаља. Осим одеће на венчању не треба да претерујете ни са накитом, а посебно је неприкладно носити тијару и сличне детаље.

Препорука: Најбољи приступ је полу-формални стил. Коктел хаљина средње дужине савршено ће одговарати овом догађају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas