Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто се Кеба ујутру умива киселом водом?

"НЕ ТРЕБА то чинити баш сваког јутра"

1693939400_10729_dragan-kojic-keba-foto-v-danilov_ig--1-.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Један од најдотеранијих мушкараца на естради, Драган Којић Кеба, није случајно на добром гласу, не само када је у питању песма, већ и његов физички изглед и стајлинг.

Како за себе каже да му је битно да добро изгледа, у складу са тим се и понаша где год да се појави.

– Тешко ми пада, рецимо, када морам да стављам пудер због снимања и емисија. Препоручујем, генерално, што мање шминке јер и на друге начине лице може да изгледа затегнуто и свеже. Има ту разних цака! На пример, ја се умивам сапуном од маслиновог уља који колико год да испирам оставља траг уља које је лековито за лице. Једно време сам практиковао да се умивам киселом водом јутру, чим се пробудим. Од тих састојака у газираној води лице се додатно испилингује и затеже. Не треба то чинити баш сваког јутра, али повремено да, заправо само као пилинг. Када то завршим користим кремице - открио је певач за "Гранд".
Дугогодишње искуство Којића је научило да је за лепоту пресудан и унутрашњи осећај због чега много пажње посвећује одржавању духовне форме, а не само физичке.

– Да, одржавам психичку форму. Добре и позитивне мисли су ту од пресудног значаја. Као што вежбам да певам, тако вежбам и добре мисли. Мозак је осетљив и ако ти промакне нека лоша мисао после ти треба дупло више времена да је се ослободиш - објаснио је Кеба.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas