Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂИВАЊЕ КУЋЕ

8 СТВАРИ које професионални организатори никада не би избацили из куће

У реду је бити креативан са свиме у свом дому.

1604925856_Depositphotos_75068103_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Добра огранизација подстиче креативност.

Проводити више времена код куће значи да ћемо проводити више времена са стварима који се ту налазе. Стога је важно како ћемо организовати наш кућни простор, не избацујући ствари које су нам вишак, а заправо су нам потребне: од кутија за ципеле до одеће за бебе.

Прочитајте још: ОВО је најбољи начин да УПРОПАСТИТЕ дневну собу! Поштујте ПРАВИЛА и то се НЕЋЕ ДЕСИТИ

Кутије за ципеле

Сећате се дана куповине патика за трчање и пар балетанки за свакодневни живот? Међутим, да ли се сећате где је нека од ваших кутија за ципеле?

- Када примим новог клијента, кажем им да не купују никакве производе за организовање унапред, јер већина људи има довољно старих ствари у својим домовима који могу бити преуређени за држање других ствари - каже Шерон Лавнхејм, професионални организатор.

Прочитајте још: Да би сијао ДРВЕНИ намештај бришите ОВИМ НАПИТКОМ, а не ХЕМИЈСКИМ средствима

Фото: Депозит

Пластичне посуде са поклопцима

Сви у кући после неког времена пронађемо старе пластичне посуде, са или без поклопца. Уместо да их бацате, примените их. Посебно су корисне оне провиде, у којима увек може да се види шта је у њима.

Важна документа

Док се ужурбано крећете по кући, покушавајући да се организујете, можда ћете наићи на важна документа. Да ли треба да их сачувате?

- Уопштено говорећи, никада не саветујем бацање правних, кућних или пореских докумената - каже Шира Гил, стручњак за организацију.

Прочитајте још: КРАЉЕВСКА столичица је НАЈКОРИСНИЈИ комад намештаја који СПАШАВА собу

Шоље

Имате ли гомилу старих шоља за кафу које скупљају прашину у задњем делу креденца?

Очистите шоље и користите их као модерне украсе!

Ловенхејм каже да шоље можете користити као држач оловака на столу. Свако то може!

Личне успомене

Дуго размишљате да ли да задржите стара писма или сувенире?

- Треба добро размотрити пре бацања све оно што је јединствено, попут писаних бележака, старих фотографија или оригиналне уметности - додаје Гил.

Дечија одећа

- Чување одеће је добра идеја ако планирате проширивање породице у будућности - додаје Гил.

Прочитајте још: Уклоните НЕПРИЈАТНЕ МИРИСЕ из ОРМАРА: Издвајамо ЧЕТИРИ НАЧИНА

Предмети који заправо нису ваши

 - Никада не бих саветовала да избаците било шта што вам не припада без пристанка вашег партнера , супружника или детета - каже Гил.

Ово вас може сачувати од непотребних расправа!

Старе ствари можете искористити у друге сврхе

Прочитајте још: Уклоните НЕПРИЈАТНЕ МИРИСЕ из ОРМАРА: Издвајамо ЧЕТИРИ НАЧИНА

- Пре него што купим нове производе увек подстичем поновно коришћење старих. Канте, корпе, посуде могу лако да промене употребу, па тако перница која вам више није потребна можда може послужити као путни несесер. Старе козметичке торбице могу бити корисне за организовање мањих предмета попут ситних играчака, гумица и шнала за косу итд. - закључује Гил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas