Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕТАЉИ

Баке су у њима чувале ствари, а сада је ствар ПРЕСТИЖА имати га у кући

Што старији то бољи! Ова ствар уноси живот у сваки простор...

1610092322_Depositphotos_87163794_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Дрвени, метални, месингани, од ратана, прућа, па и сребра или злата, украсни сандуци постали су неизоставан детаљ сваког дома за који се може рећи да је опремљен са стилом.

Прочитајте још: Спашавају зид, шире собу, улепшавају атмосферу! ТАПЕТЕ ће се 2021. користити на ОВАЈ начин

Некада су иза реза чували сакривено благо, а данас се у њима може наћи шта год пожелите - избор је на вама. Једноставно је. За почетак, одлучите се у који део стана ћете поставити сандук, затим размислите о његовом облику, величини, дизајну, па се у машти поиграјте шарама које бисте пожелели да га осликавају и на крају купите или направите, модификујући постојећи, управо такав какав сањате.

Шкриња Фото: Депозит

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Последњих година могуће их је купити у продавницама намештаја, са префиксом “винтиџ”. Већина њих је патинирањем “стекла” рустичан изглед, па делују као вековима стари чувари хиљаду и једне тајне претходних власника и генерација.

Једни су офарбани тако да имате утисак да су прашњави, други су брижљиво изрезбарени у византијскоплавој и златној боји, трећи “окићени” насликаним цвећем, четврти лакирањем доведени до високог сјаја...

Прочитајте још: Повратак у прошлост: Упознајте Ласи која воли 50-те и живи винтиџ живот! (ВИДЕО)

Поједини су потпуно једноставни, без икаквих детаља. Изгледају као велике транспортне кутије, осигурани само старинским катанцем.

Уноси боје у животни простор Фото: Депозит

Било да их користите као украс у простору, било да имају употребну вредност попут оне да у њих слажете постељину, књиге, накит, ситнице које живот значе, каткад хлеб или чајне колачиће, или да у њих закључавате своје шапатом изречене жеље, сандуци су веома захвалан комад намештаја за уклапање у ентеријер. Уз то, лако се, по потреби, могу пребацити из просторије у просторију, чиме ће јој променити комплетан изглед за трен ока.

Прочитајте још: Решите се отпадака! Ево које ствари морате ИЗБАЦИТИ ИЗ КУЋЕ до уласка у НОВУ ГОДИНУ

Такође, часком можете да их претворите и у простор за седење, тако што ћете дуж њиховог поклопца поређати удобне јастучиће у одговарајућој боји.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas