Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ ДОМАЋИЦА

Беби ПУДЕР решава најгоре проблеме у кући: Ево за шта га можете користити

Ма колико звучало невероватно, беби пудер је савршено средство за неколико кућних проблема

1663449818_baby-powder.png
Фото: Profimedia
Oglas

Популарни бпудер има много ширу примену него што је она основна, односно пре свега нега коже беба и генерално одраслих људи који пате од упала на кожи. Неки га зову талк, неки пудер за бебе, једина разлика је у мирису, а можете да га користите како у козметичке сврхе или за решавање појединих проблема у домаћинству.

Прочитајте још: Спречите НЕПРИЈАТНЕ мирисе из судопере: 4 савета за редовно ОДРЖАВАЊЕ ОДВОДА

Уклања смрад из обуће

Поспите у унутрашњост ципела дечији пудер и оставите преко ноћи. Идући дан обришите и обујте ципеле које ће мирисати као нове.

Поправља шкрипање пода

Уколико имате паркет који шкрипи, поспите по поду дечији пудер, а потом метлицом испуните празнине међу летвицама.

Расхлађује постељину

У врућим летним ноћима поспите дечји пудер по постељини. Она ће мирисати, а пудер ће упити зној са тела, што ће вам омогућити да се боље наспавате.

Прочитајте још: Корисни трикови како да уштедите СТРУЈУ: Смањите рачуне и повећајте кучни буџет уз помоћ пар савета

Упија масноћу

Кад вам нешто масно капне на мајицу или тепих, тај део тканине поспите дечјим пудером јер ће упити уље и освежити тканину.

Чува књиге

Старим књигама дајте нови изглед помоћу дечјег пудера. Упиће влагу и спречити стварање буђи.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas