Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Решите се мрава у кући: Једноставан производ може да помогне

Сви који су се сусрели са мравима у кући знају колико то може да буде напорно

1659965622_ant-gcc2c6024e_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Много је разлога зашто се у вашем стану или кући могу појавити мрави, али сви који су имали проблем са њима знају колико је тешко истребити их из кухиње или друге просторије у којој су се за кратко време одомаћили.

Ако избегавате скупа и штетна комерцијална средства за убијање инсеката, обожаватељи популарне “краљице чишћења“ Мрс. Хинцх имају решење које ће вас коштати око стотину динара.

Прочитајте још: Веш ће вам бити као нов након прања: Очистите веш машину на овај начин и одушевићете се

Веровали или не, реч је о пудеру у праху.

- Пудер против мрава ми је једно од дражих открића! Стварно делује! -написала је једна чланица ове популарне групе. Објаснила је и да га је неколико година посипала око места где мрави улазе у стан, а сада је неколико година мирна.

„Може се користити било какав пудер“, додао је један корисник. Трећи је поделио: „Ја поспем талк око улазних врата и делује!“.

А како би се на дуже време спречио долазак мрава, корисници кажу да пудер поспу и по праговима и прозорским даскама. „Откад то радим, немам проблема с мравима!“ коментарисала је још једна особа, преноси Миррор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas