Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Чему све није место у СПАВАЋОЈ СОБИ: Ово треба да избаците

Свако има неку своју идеју и визију како би спаваћа соба требало да изгледа, али неке ствари и трендови могу вашу собу да затрпају и учине је неуредном и нимало пријатном за боравак.

1597223350_Depositphotos_11106756_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Дизајнери ентеријера открили су којих ствари би под хитно требало да се решите из спаваће собе!

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

Пуно јастука

Иако су одличан реквизит за визуелно повећање кревета, превише јастука може да учини собу неуредном. Што више јастука имате, то вам треба више времена да распремите кревет. Како би он и даље изгледао уредно, можете ставити три јастука - два која користите за спавање и један додатни за украс.

Фото: Пиxабаy
Највише три јастука!

Биљке на прозору

Решите се свих малих биљака које држите на прозорској дасци. Неколико ствари на прозору и већ изгледа затрпано. Радије узмите биљке које могу да висе са плафона.

Прочитајте још: РАД ОД КУЋЕ: Обратите пажњу на ових 8 ствари и боље ћете се осећати

Премали тепих

Мит је да ће мали теписи учинити собу већом. Треба да имате велики тепих који ће одговарати величини простора.

Украси на зиду

Украсе на зиду сведите на минимум, поготово ако се ради о сликама или налепницама с цитатима. На зидовима држите неколико фотографија и огледало.

Спаваћа соба је место за опуштање и одмор радни трудите се да ту не буду папири за посао!

Кућна канцеларија

Фото: Пиxабаy

Радни сто, папири, документи и календари с обавезама припадају негде другде. Нећете се добро наспавати ако је прва ствар коју видите када уђете у собу хрпа папира и листа обавеза. Спаваћа соба је место за опуштање и одмор. Ако већ немате где друго да поставите канцеларију, трудите се да све папире и ствари везане за посао склоните у фиоке кад истекне радно време.

Прочитајте још: Дизајнери кажу: ДНЕВНА СОБА мора бити без ових ствари

Телевизор

Телевизору је место у дневном боравку. Иако неки воле да погледају омиљену серију или филм пре спавања, телевизор у спаваћој соби ствара велики неред - звучници, каблови... Заузима превише места, па дизајнери саветују да га не постављате у собу где спавате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas