· · Komentari: 0
enterijer

Čemu sve nije mesto u SPAVAĆOJ SOBI: Ovo treba da izbacite

Svako ima neku svoju ideju i viziju kako bi spavaća soba trebalo da izgleda, ali neke stvari i trendovi mogu vašu sobu da zatrpaju i učine je neurednom i nimalo prijatnom za boravak.

1597223350_Depositphotos_11106756_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Dizajneri enterijera otkrili su kojih stvari bi pod hitno trebalo da se rešite iz spavaće sobe!

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Puno jastuka

Iako su odličan rekvizit za vizuelno povećanje kreveta, previše jastuka može da učini sobu neurednom. Što više jastuka imate, to vam treba više vremena da raspremite krevet. Kako bi on i dalje izgledao uredno, možete staviti tri jastuka - dva koja koristite za spavanje i jedan dodatni za ukras.

Foto: Pixabay
Najviše tri jastuka!

Biljke na prozoru

Rešite se svih malih biljaka koje držite na prozorskoj dasci. Nekoliko stvari na prozoru i već izgleda zatrpano. Radije uzmite biljke koje mogu da vise sa plafona.

Pročitajte još: RAD OD KUĆE: Obratite pažnju na ovih 8 stvari i bolje ćete se osećati

Premali tepih

Mit je da će mali tepisi učiniti sobu većom. Treba da imate veliki tepih koji će odgovarati veličini prostora.

Ukrasi na zidu

Ukrase na zidu svedite na minimum, pogotovo ako se radi o slikama ili nalepnicama s citatima. Na zidovima držite nekoliko fotografija i ogledalo.

Spavaća soba je mesto za opuštanje i odmor radni trudite se da tu ne budu papiri za posao!

Kućna kancelarija

Foto: Pixabay

Radni sto, papiri, dokumenti i kalendari s obavezama pripadaju negde drugde. Nećete se dobro naspavati ako je prva stvar koju vidite kada uđete u sobu hrpa papira i lista obaveza. Spavaća soba je mesto za opuštanje i odmor. Ako već nemate gde drugo da postavite kancelariju, trudite se da sve papire i stvari vezane za posao sklonite u fioke kad istekne radno vreme.

Pročitajte još: Dizajneri kažu: DNEVNA SOBA mora biti bez ovih stvari

Televizor

Televizoru je mesto u dnevnom boravku. Iako neki vole da pogledaju omiljenu seriju ili film pre spavanja, televizor u spavaćoj sobi stvara veliki nered - zvučnici, kablovi... Zauzima previše mesta, pa dizajneri savetuju da ga ne postavljate u sobu gde spavate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.