Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Десет креативних идеја да искористите ПРОСТОР ИСПОД СТЕПЕНИЦА (ФОТО)

Иако немате степенице у свом дому, погледајте креативне идеје које ће вас одушевити.

1626126960_Depositphotos_100723802_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Слободан простор испод степеница некада се чини да је најлошије искоришћен простор у кући, на коме се накупљају ствари са којима не знамо где ћемо. Управо са тим непотребним стварима стварају се и прљавшина и прашина испод овог простора.

Прочитајте још: Вера (71) никада не иде код доктора и ништа је не боли. Пије само једну ствар

Постоје бројна креативна решења, којима ћете не само искористити овај простор на прави начин, већ и потпуно свом дому дати неки нови дух. Тако коси простор испод степеница може бити практично решење за на пример, машину за сушење и прање веша, које генерално заузимају велики део простора и у купатилу и у кухињи.

Прочитајте још: Чаша ЈЕЧМЕНЕ ВОДЕ је боља од шаке лекова: Регулише холестерол, чува срце и убрзава метаболизам

Кративне идеје за уживање

Такође, овај простор испод степеница може бити креативан простор, који ће ваше дому дати потпуно освежавајућу енергију у кутку по мери свакога. Тако овај простор можете претворити у одељак за уживање у винима или за одмарашње уз добру књигу.

Погледајте десет креативних решења за уређење овог простора и пронађите инспирацију за свој дом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas