· · Коментари: 0
ТАЈНЕ САВРШЕНОГ ДОМА

Доносе љубав, срећу и УСПЕХ! ФЕНГ ШУИ тврди да ове три биљке МОРАТЕ имати у дому

Према древној кинеској вештини за правилно уређење простора, ово цвеће морате неговати у свом дому како бисте привукли позитивну енергију

1595624282_orhideja.jpg
Фото: Pixabay

Уређење дома представља омиљену активност многих жена! Иако дизајнери интеријера тврде да је лични печат и идеја кључни за уређење простора у коме наша породица и ми бороавимо, фенг шуи даје неке смернице и правила за уређење куће.

Прочитајте још: КОМАД намештаја који тера непожељне ГОСТЕ и привлачи БОГАТСТВО

Према смерницама фенг шуија, са ове три биљке у свом дому привућићете љубав, новац и срећу.

Фенг шуи
Фенг шуи представља древну кинеску вештину која коришћењем енергије ствара хармонију између индивидуе и њеног окружења, као и технику уређења животног простора, метод осмишљавања окружења, као и правилним распоређивањем простора и намештаја. Блиско је повезан са таоизмом.

Бамбус

Бамбус је идеална биљка по многим критеријумима. Пре свега, лак је за одржавање, а фенг шуи мајстори верују да привлачи позитивну енергију.

Прочитајте још: ЖУТЕ МРЉЕ од зноја нестаће без имало муке! Жена открила НЕВЕРОВАТНУ смесу која спашава белу одећу

Увијена верзија бамбусовог стабла привлачи успех, а аза срећну љубав и стабилан брак потребно је да имате два бамбуса и да их ставите у једну вазу.

Прочитајте још: Мрље од УЉА уклоните за пет минута уз само 2 ПРИРОДНА САСТОЈКА (ВИДЕО)

За више успеха и новца у кући чувајте и гајите непаран број бамбуса, идеално би било 3 или 9 бамбуса. Најбоља позиција за њихово чување и узгајање је леви део куће, највише удаљен од улазних врата.

Прочитајте још: На ТРОСЕДУ пише WC, да ли знате ШТА ТО ЗНАЧИ?

Орхидеја

Ово је чаробан цвет, који се у фенг шуију користи се за проналазак нове љубави.

Уколико сте усамљени искористите магију орхидеје и чувајте једну у спаваћој соби, идеално би било да је држите на ноћном ормарићу поред кревета.

Златни бршљан

Прочитајте још: Овакве податке нико није очекивао: Људи су најусамљенији у ОВОМ животном добу!

Ова декоративна биљка се савршено уклапа у сваки дом, а управо златни бршљан је савршен за одбијање негативне енергије.

Мртав угао у кући или празне полице идеалан су кутак за златни бршљан који одбацује све негативну енергију из дома, а привлачи светлост, истичу фенг шуи мајстори.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.