Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
позитивно

Два правила ФЕНГ ШУИЈА која примењују срећни људи: Направите добру енергију

Оно чему нас учи Фенг шуи је да све око нас носи одређену енергију, а правилном употребом личних ствари можемо привући обиље у наш живот.

1611318504_Depositphotos_139329948_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Да ли сте приметили како срећни људи промене енергију просторије кад у њу уђу? И како постанете расположенији и пуни оптимизма кад се дружите са позитивним људима? То се дешава јер стално размењујете енергију са свим што вас окружује, укључујући људе, животиње, зграде и дрвеће. Сада је право време да направите себи услугу и учините свој дом срећним местом.

Прочитајте још: Уље никако не треба бацати у одводе, али шта је исправан начин?

Уређење куће према фенг шуију може побољшати ваш љубавни живот, каријеру, породичне односе. 

Повежите се са својим домом

Као што болно месту на телу зауставља проток енергије, исто се дешава и са домом. Сваки део вашег дома је повезан са појединим делом вашег живота и та ниска енергија ће се рефлектовати.

Размислите који делови вашег дома имају слабе тачке, односно шта не изгледа добро на први поглед.

Прихватите свој дом

Прихватање дома схватите као пројекат који морате обавити. Јаке емоције се могу јавити, а када се то деси само их пустите да прођу кроз вас, без ометања.

На пример, ако вам се не допада ваше купатило, али такође не желите да се бавите њиме. Није важно који је разлог, да ли време, техничка немогућност промена или новац, једноставно прихватите своја осећања у вези са тим. Затим пронађите време да седнете и запишете неколико фенг шуи корака кроз које морате проћи да би ваше купатило постало оаза у којој желите боравити.

Прочитајте још: Повећајте продуктивности: Фенг шуи у уређењу радног простора

Када савладате ова два основна фенг шуи правила бићете спремни за промену коју позитивна енергија доноси у ваш дом. Запамтите, док сређујете кућу ви заправо исцељујете свој живот (прошлост, бол, тугу, блокаде, све што је акумулирано током година) и креирате срећно место у којем ћете манифестовати своје снове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas