Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Povećajte produktivnosti: Feng šui u uređenju radnog prostora

Dizajner enterijera Gabrijela Santjago dala je nekoliko saveta

1611134503_Depositphotos_189598886_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Kad ne možemo da vidimo ko ulazi u naš prostor to stvara osećaj izloženosti i distrakcije, rekla je Gabrijela Santjago - dizajener enterijera. Zato je važno da ne okrećemo leđa ulaznim vratima.

Pročitajte još: Osnovna pravila za pranje posteljine: Jedno svi moramo da poštujemo

Feng šui nam pomaže da unesemo ravnotežu u svaku prostoriju našeg doma. Radni sto je mesto na kojem obavljamo posao. Dakle, bez obzira da li radite od kuće ili iz kancelarije, ovo su saveti kako da uredite radni sto ili prostor gde radite.

- Kad ne vidimo onoga ko ulazi u naš radni prostor, to stvara osećaj izloženosti i distrakcije - rekla je Gabrijela.

Pročitajte još: Pravilno čišćenje podova, drvenih površina, ogledala... Budite sigurni da je sve dezinfikovano

Prema ovome, važno je osigurati da vaš sto bude okrenut prema vratima. Na taj način može odmah primetiti ko sve ulazi i izlazi. Ako se takav raspored ne uklapa u vaš radni prostor, pokušajte da izbegavate okretanje leđa vratima. Rešenje koje će vam pomoći je da postavite ogledalo, tako da možete videti vrata sa mesta ne kojem sedite.

- Osećaćemo se uravnoteženije, produktivnije i sugurnije kada možemo odmah da vidimo ko ulazi - rekla je Santjago.

Pročitajte još: Majka otkrila: Ove predmete ODMAH BACITE i izbegnite nagomilavanje stvari

Podsvesno želimo da osećamo da je sve pod kontrolom, a ako nije tako, nećemo moći u potpunosti da se posvetimo trenutnom poslu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas