Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖУТО

ЕСТЕТИКА СРЕЋЕ: Сваки ентеријер треба да поседује бар један ЖУТИ ДЕТАЉ из неколико разлога! (ФОТО)

Ако се користи претерано, може да има јак контраефекат.

1600674864_living-room-4013531_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Жута боја зове се још и сунчаном, топла је и верује се да привлачи лепе ствари у живот. Колортерапија користи нијансе жуте боје како би насмејала људе и подарила им осећај среће.

Када је у питању ентеријер, жута ствара осећај топлоте и удобности, па је постала веома популарна када је реч о кречењу. Жути зидови, теписи у златним тоновима, лампе и други детаљи у нијансама сунчане боје стимулишу активност мозга и подстичу људе на бољу комуникацију.

У томе и успевају, јер су особе окружене "срећним" ентеријером срећније и енергичније, и то преносе на друге.

Превише жуте боје делује контрапродуктивно

Истраживања показују да особе окружене са превише жуте боје често мењају расположење, нервозни су и раздражљиви. Бебе које спавају у собама са "превише вештачког сунца", више плачу.

Прочитајте још: РАДНИ КУТАК претворите у СРЦЕ СТАНА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јуст бригхтенинг уп yоур Мондаy 🐣🌻 цалл ус 📞 фор а фрее qуоте 081 583 1182 🌞 #цолорсериес #yеллоwинтериор #yеллоwдецор #десигнинспиратион #децоранддесигн #интериордесигн #интериордецоратинг #китцхенсофинстаграм #китцхенинспо #китцхендецор #хомеимпровемент #ламинатефлооринг #ламинатефлоорс #flоорингидеас #ламинатефлоорингидеас #флоорингинсталлатион #фрееqуотес

Објава коју дели Ламинате Флоор Wорлд (@ламинатефлоорwорлд) дана

Уређење ентеријера у жутој боји најтеже је за људско око, јер ова весела боја може да има контраефекат, ако се користи претерано.

Прочитајте још: Пратите идеје дизајнера за СПАВАЋУ СОБУ и бићете срећни чим се пробудите

Никако се не препоручује да цела соба буде жута. Напротив, користите је да "осветлите" мрачне просторије жутим детаљима или једним нежно жутим зидом. Мале и недовољно осветљене собе кречите у беж-жуту. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wант то кноw тхе wаyс оф аддинг бригхтнесс то yоур плаце? Јуст адд а тинт оф yеллоw цолор анд сее тхе магиц! #арцхитецтуре #арцхитецтс #арцхитецт #арцхитецтуреловерс #арцхитецтурал #арцхитецтурепхотограпхy #арцхитецтуре_виеw #арцхитецтуре_магазине #арцхитецтурал #интериордесигн #интериор #интериордесигнер #интериорс #интериор_десигн #интериорс #интериорстyлинг #интериор_делуx #ландсцапепхотограпхy #yеллоw #yеллоwинтериор #интериор_анд_хоме #арцхитецтуралвисуализатион #арцхитецтуре_минимал #арцхитецтуралдигест #арцхитецтуре_виеw #арцхитецтуралдетаил

Објава коју дели Анукрити Арцхитецтс (@анукрити.арцхитецтс) дана

Жути комади намештаја одлично се слажу са беж зидовима, или неком другом нежном, кремастом бојом, попут светлосиве.

Прочитајте још: БОЈУ која негативно утиче на НЕРВНИ СИСТЕМ треба ИЗБЕГАВАТИ, а ова изазива ДОБРО РАСПОЛОЖЕЊЕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Идеас 💡 фор yоур ливинг роом 🌻🏡 цалл ус ☎️ фор а фрее qуоте 🔨 081 583 1182 #цолорсериес #yеллоwинтериор #ливингроомдецор #ливингрооминспо #десигнинспиратион #yеллоwдецор #децоранддесигн #интериордесигн #интериордесигн #интериордецоратинг #хомеимпровемент #ламинатефлооринг #ламинатефлоорс #флоорингидеас #флоорингинсталлатион #ламинатефлоорингидеас #флоорингинсталлатион #фрееqуотес

Објава коју дели Ламинате Флоор Wорлд (@ламинатефлоорwорлд) дана

Ако желите да користите богате и јарке нијансе жуте, нека то буду мањи детаљи попут вазе, лампе, тепиха, огледала, зидног сата, рамова са сликама или завеса. Тако ћете у дом унети радост и боље расположење које нам је данас и те како потребно!

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas