Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГОДИНАМА КОРИСТИ ТРИК

НЕВЕРОВАТНО! Ова жена сипа сунцокретово уље у све ОДВОДЕ већ 25 година, кад код ОДЕ НА ОДМОР! И ви ћете

Разлог њеног поступка је невероватан, а резултат одупшевио многе!

1617194633_f8d23919e8bf694515dfb10e7e23512a19713376.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Већ 25 година једна жена у сваки одвод сипа сунцокретово уље када зна да ће неколико дана бити одсутна од куће. Ево зашто!

“Пре 25 година муж и ја смо при пут отишли на дужи одмор код његових родитеља. Иако нисмо планирали да останемо дуго, на крају смо били код њих скоро два месеца.

Када смо се коначно вратили кући и ушли у стан, умало да се сви онесвестимо од смрада. Отворили смо широм све прозоре, али оштар мирис канализације није нестајао, није се чак ни ублажио.

Прво смо мислили да смо заборавили неку храну која је иструлила у фрижидеру или рерни, али не, све смо оставили како треба. Напослетку је муж открио да смрад долази из судопере, лавабоа и каде. 

Никада пре нисмо имали овакав проблем.

Позвали смо водоинсталатера, и он нам је разрешио мистерију – када користите воду сваког дана, вода се понаша као неки чеп, и константно се тај чеп обнавља и “тера” мирисе из цеви канализације.

Пошто нас није било дуго, нико нигде није пуштао воду, тај “чеп” се исушио и није било више ничега што би зауставило смрад да се слободно шири нашом кућом.

Водоинсталатер нам је рекао да убудуће, када знамо да ћемо бити одсутни бар неколико дана, сипамо у све одводе мало сунцокретовог уља. Оно ствара омотач и вода не може потпуно да се исуши.

Били смо скептични, али смо решили да испробамо ово првом приликом. И заиста се толико исплати да ово понављамо и даље, током пуних 25 година!

                             Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas