Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИШЋЕЊЕ

ИЗГЛЕДА КАО НОВ! Жена намазала прљави тепих САСТОЈКОМ ОД 250 динара и све одушевила ТРИКОМ

ОД олуја до јаке кише, вероватно је ваш тепих на отвореном претрпео мало удараца током зимских месеци, али добра вест је да нема потребе да купујете нови

1648037839_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Фејсбук/momswhoclean
Oglas

Власници кућа су на Фејсбук групи Moms who clean открили како су трансформисали своје прљаве простирке користећи само крему за бријање. И што је најбоље од свега, кошта само 250 динара.

Да бисте постигли жељене резултате, једноставно је потребно да оставите пену за бријање да делује само 20 минута, пре него што употребите црево високог притиска да уклоните средство за чишћење са тепиха.

Затим га једноставно оставите на сунцу да се осуши и воила!

Једна одушевљена жена показала је колико су резултати били импресивни тако што је поделила снимак пре и после свог плаво-белог тепиха.

Прочитајте још: ЗА КРИСТАЛНО ЧИСТО СТАКЛО: Једноставан ТРИК за чишћење прозора помоћу црног чаја

Поред слике, написала је: „Захваљујући мами из групе, данас сам пробала крему за бријање на свом тепиху. Још није ни суво и само погледајте снимке пре и после. Овај тепих је стар најмање 10 година и никада нисам добила овакав резултат чишћења, чак ни након што сам га професионално очистила. Непотребно је рећи да сам задивљена! Очигледно је да лепо мирише, али још увек се суши, тако да нисам сигурна да ли ће тако остати.“

Фото: Принтскрин/Фејсбук/momswhoclean

И није била једина која је одушевила импресивним ремонтом тепиха.

„То је то, испробаћу крему за бријање на својим простиркама!“ одушевљено је прокоментарисао још један члан групе.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/momswhoclean

Други је додао: „Управо ћу то урадити овог викенда. Уз два пса, хвала што сте ме инспирисали да користим крему за бријање! Једва чекам!”

Трећи је коментарисао: „Крема за бријање је заправо концентровани сапун, зато тако добро чисти.“

На другом месту, други је похвалио: „И ми смо урадили исто за викенд. Тако је добро да смо практично добили нови тепих!”

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas