Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желите промене у купатилу, али без много времена и труда? Обновите плочице без рушења на једноставан начин

Купатило је, сложићемо се, једна од важнијих просторија у кући.

1699532250_shutterstock_2124686609.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када дође време да се реновира, схватамо да то није једноставан, а поготово не јефтин подухват. У низу производа који омогућавају да поправите визуелни изглед свог купатила са мањом инвестицијом Рома цомпанy нуди и:

Аqуа Тиле Цолор је боја на воденој бази намењена за директно наношење на зидне керамичке плочице у кухињама, купатилима и тоалетима. Погодна је за све влажне просторе. Подлога на коју се може наносити: керамичке зидне плочице и порцеланска керамика. На воденој је бази, слабог мириса. Наноси се директно на плочице – није неопходан прајмер, нити шмирглање површине. Одлична покривна моћ и 3 у 1 систем: заптивање, подлога и завршна боја је садржана у једном производу.

Фото: промо

Луx Тиле Цолор је висококвалитетна двокомпонентна полиуретанска боја за подне и зидне плочице у ентеријеру и екстеријеру. Универзална је за различите подлоге као што су плочице (зидне и подне), али такође и каде, туш каде, бетон, челик, асфалт, дрво… Аплицирана боја се изузетно брзо суши, па се по површини може ходати већ након 24 сата. Отпорна је на сунчеву светлост, добро приањања на плочице, има врло ниску тенденцију прљања, веома добру трајност, отпорност, и високу класу отпорности на клизање.

Фото: промо

Фломастер за фуге Стоп Конденз

Нема потребе да се трудите да очистите или избелите старе и запрљане фуге. Фломастер је једноставан и сигуран начин да фуге керамичких плочица у кухињи или купатилу изгледају као нове. Покривна моћ овог фломастера је 53 дужна метра фуга просечне ширине. Он прекрива све мрље, брзо се суши и има антибактеријску формулу против буђи.

Фото: промо

Боја за каде – Италија

Двокомпонентна бела боја изузетне тврдоће и сјаја. Користи се за: санитарне каде, каде од фибергласа, туш каде, умиваонике, судопере, керамичке плочице…. Наноси се четком, ваљком или помоћу аирлесс уређаја. Један сет је довољан за 6 – 7,5 м2.

Фото: промо

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Радно време свих РОМА Цомпанy малопродаја је:

Радним даном (07:00-19:00х)

Субота (07:00-15:00х)

Недеља (07:00-12:00х)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas