· · Коментари: 0
ПРАКТИЧНО

Како сваки центиметар ПРОСТОРА ИСПОД КРЕВЕТА искористити за одлагање ствари?

Када размишљамо о савршеном дому, у нашим мислима он је простран и у њему има довољно места за све.

1603466098_Depositphotos_54251625_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Наравно, реалност је углавном другачија и већина људи ипак грца у стварима које нема где да смести.

Зато смо стално у потрази за новим решењима и покушавамо да искористимо сваки центиметар слободног простора за одлагање ствари.

Место које је корисно, али најчешће занемарено или пренатрпано јесте простор испод кревета.

Ако сте случајно размишљали унапред и набавили кревет с уграђеним фиокама, онда сте већ решили проблем.

На тржишту постоји уистину велики избор оквира за кревет који у себи већ имају фиоке или пак комбинацију њих и полица.

Прочитајте још: Претворите КУПАТИЛО у СПА: Једноставно је и не кошта много

С друге стране, ако већ имате класични кревет с ногама и празним простором, лако ћете га искористити. Осим фиксних фиока које се могу уградити у оквир, свој кревет можете допунити покретним фиокама које имају точкиће, па их без проблема и без икакве муке можете извлачити.

Фото: Депозит

То је добро решење ако испод кревета намеравате да држите ствари које су вам често потребне, па се нећете превише мучити с извлачењем, а такође ће олакшати чишћење простора и усисавање под креветом.

Прочитајте још: Колико често треба мењати постељину? Ово је ОДГОВОР!

Ако пак под креветом желите да држите ствари које вам углавном не требају и само желите да их склоните из свог видокруга, слободно одаберите и кутије за складиштење ствари.

Фото: Депозит

Не морате се превише бринути ако имате поприлично низак кревет јер на тржишту се може пронаћи и доста ниских кутија прилагођених управо таквим моделима кревета.

За дечје собе можете комбиновати симпатичне кутије у разним бојама или пак одабрати неке универзалне и уједначене. За играчке ће послужити и обичне корпе, плетене или пластичне, док мало важније ствари можете ставити у чвршће кутије с поклопцем.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Ове ГРЕШКЕ ПРАВИМО у КУЋИ, а нисмо ни свесни колико УТИЧУ НА ЗДРАВЉЕ

Када ипак не желите да се кутије или фиоке испод кревета виде, тај проблем једноставно решите неком покривном или украсном простирком широм од оквира кревета која пада све до пода.

Простор испод предњег дела кревета такође паметно искористите за неку полицу, клупу или комоду за одлагање ствари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.