· · Коментари: 0
ДОМ

Копирајте идеје најбољих дизајнера за уређења ентеријера (ФОТО)

Јаке боје или занимљив облик намештаја? Дизајнери саветују како да не претерате са идејама!

1620293667_KitKemp.PNG
Фото: Instagram/ screenshot kitkempdesignthread

Да би стан постао дом потребно је да добије лични печат, а ту власници умеју да претерају. Никада не треба копирати начин на који је намештај постављен у радњи, већ пронаћи свој стил.

Прочитајте још: ОГРОМНЕ ташне су модерне, али не правите ГРЕШКУ, носе се само на ОВАЈ начин (ФОТО)

Као што су некада били популарне тапете, па ламперија, онда је постало модерно крећити зид у белу боју. Сада су се поново вратиле тапете, али на једном зиду. Да не би погрешили "уркадите" неку идеју најбољих данашњих дизајнера ентеријера.

Увек комбинујте старо и ново!

Студио Ешби чине Енглескиња и супруг Африканац, па не чуди што имају свеже и модерне идеје. Њихова препорука је много светла, па ако немате велике прозоре зидовима дајте само једну, белу боју и много извора светлости. У дневној соби мора да се налази један занимљив комад намештаја који привлачи пажњу, као и једна ствар јарке боје, а све остало буде нежних боја.

Прочитајте још: Мали, а НЕОПХОДАН: 5 најмодернијих модела сточића за кафу (ФОТО)

Њихова препорука је: увек комбинујте старе и нове ствари, јер је то шик, а искључиво нове ствари су показатељ одсуства укуса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studio Ashby (@studioashby)

Кит Кемп воли раскош и сматра да у уређењу дома треба искористити све што се власнику допада. Удобне фотеље и каучи пресвучени скупим материјалима смелих боја. Кит је задужена за уређење ланца хотела и најпознатији је по смелим спаваћим собама.

Наранџасте столице, љубичасти тросед.

Кит воли наранџасте столице у комбинацији са жутим столовима. Она сматра да се тиркизни зидови одлично слажу са љубичастим троседима и зебра јастуцима.

Прочитајте још: Најважнији украс дома и најлепши тренд је САТ, а набавите их, бар, ТРИ

Њена препорука су органски материјали, смео дизајн јаке боје.

Фавн Галили се пробија у свету ентеријера од 2005. године, а има посебан стил препознатљив по занимљивим облицима. Многи мисле да су њени ентеријери ексцентрични, али она верује да је све у облицима, а не бојама.

Прочитајте још: Ствари које чине дом вечито ПРАШЊАВИМ: Сви их имамо у кући, а не обраћамо пажњу

Она воли Art Deco елементе и једина боја са којом изненађује је жута.

Њена препорука је комбинација старог дизајна на модеран софистициран начин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.