· · Komentari: 0
DOM

Kopirajte ideje najboljih dizajnera za uređenja enterijera (FOTO)

Jake boje ili zanimljiv oblik nameštaja? Dizajneri savetuju kako da ne preterate sa idejama!

1620293667_KitKemp.PNG
Foto: Instagram/ screenshot kitkempdesignthread

Da bi stan postao dom potrebno je da dobije lični pečat, a tu vlasnici umeju da preteraju. Nikada ne treba kopirati način na koji je nameštaj postavljen u radnji, već pronaći svoj stil.

Pročitajte još: OGROMNE tašne su moderne, ali ne pravite GREŠKU, nose se samo na OVAJ način (FOTO)

Kao što su nekada bili popularne tapete, pa lamperija, onda je postalo moderno krećiti zid u belu boju. Sada su se ponovo vratile tapete, ali na jednom zidu. Da ne bi pogrešili "urkadite" neku ideju najboljih današnjih dizajnera enterijera.

Uvek kombinujte staro i novo!

Studio Ešbi čine Engleskinja i suprug Afrikanac, pa ne čudi što imaju sveže i moderne ideje. NJihova preporuka je mnogo svetla, pa ako nemate velike prozore zidovima dajte samo jednu, belu boju i mnogo izvora svetlosti. U dnevnoj sobi mora da se nalazi jedan zanimljiv komad nameštaja koji privlači pažnju, kao i jedna stvar jarke boje, a sve ostalo bude nežnih boja.

Pročitajte još: Mali, a NEOPHODAN: 5 najmodernijih modela stočića za kafu (FOTO)

NJihova preporuka je: uvek kombinujte stare i nove stvari, jer je to šik, a isključivo nove stvari su pokazatelj odsustva ukusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studio Ashby (@studioashby)

Kit Kemp voli raskoš i smatra da u uređenju doma treba iskoristiti sve što se vlasniku dopada. Udobne fotelje i kauči presvučeni skupim materijalima smelih boja. Kit je zadužena za uređenje lanca hotela i najpoznatiji je po smelim spavaćim sobama.

Narandžaste stolice, ljubičasti trosed.

Kit voli narandžaste stolice u kombinaciji sa žutim stolovima. Ona smatra da se tirkizni zidovi odlično slažu sa ljubičastim trosedima i zebra jastucima.

Pročitajte još: Najvažniji ukras doma i najlepši trend je SAT, a nabavite ih, bar, TRI

NJena preporuka su organski materijali, smeo dizajn jake boje.

Favn Galili se probija u svetu enterijera od 2005. godine, a ima poseban stil prepoznatljiv po zanimljivim oblicima. Mnogi misle da su njeni enterijeri ekscentrični, ali ona veruje da je sve u oblicima, a ne bojama.

Pročitajte još: Stvari koje čine dom večito PRAŠNJAVIM: Svi ih imamo u kući, a ne obraćamo pažnju

Ona voli Art Deco elemente i jedina boja sa kojom iznenađuje je žuta.

NJena preporuka je kombinacija starog dizajna na moderan sofisticiran način.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.