Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

Мали, а НЕОПХОДАН: 5 најмодернијих модела сточића за кафу (ФОТО)

Тек неколико делова намештаја имају само једну улогу - да буду функционални.

1620222124_coffie.PNG
Фото: Instagram/ screenshot coffee.table.decoration
Oglas

Сточић за кафу је центар нашег живота, а ми тога обично нисмо ни свесни. Налази се на најважнијем месту, одмах поред фотеље или кауча како би на њему одложили кафу, наочаре, књигу, даљински.

Прочитајте још: Најважнији украс дома и најлепши тренд је САТ, а набавите их, бар, ТРИ

Сточића за кафу никада довољно, па уколико имате један, слободно бирајте нов. Ово су неки од најновијих трендова у уређењу дома када је реч о сточићу за кафу.

Камени сточић

Површина од камена делује умирујуће, јер овакав сточић изгледа поуздано, да са њега нитша неће пасти. У САД је тренд да је истим каменом облаже кухиња, трпезарисјки сто, острво у кухињи и сточић за кафу. Не морате то да радите, довољно је да одаберете боју камена која се слаже за наметајем.

Огледало

Уколико је соба у модерном стилу, зашто да не? Треба га чешће брисати, али одсјај ће бити прелеп.

Сточић попут отомана

Овакав сточић има две улоге - да се на њему седи или ставе новине, кафа, даљински. Да би се табуре претворио у сточић неопходно је имати и добар послужавник.

Палета

Све је популарније правити сто од палета, па ако имате мајстора у близини - урадите то. Ово је нарочито практично ако се на доњи део ставе точкићи и лако може да се помера по соби.

Прочитајте још: Ствари које чине дом вечито ПРАШЊАВИМ: Сви их имамо у кући, а не обраћамо пажњу

Рустичан

Дрво ће увек бити најбољи материјал за намештај. Уопсталом, дрвени сточић се слаже са свим осталим деловима намештаја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @coffee.table.decoration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @coffee.table.decoration

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas