Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КУЋА које је стално у нереду привлачи несрећу: Фенг шуи стручњаци САЕТУЈУ које просторије да очистите да би ПРИВУКЛИ благостање

Фенг шуи стручњаци и психолози тврде да неред у кући значи и неред у глави

1666686932_living-room-gc5c8362d3_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Повремени неред се дешава у свакој кући, али то не значи да у њој живе лењи људи, већ да је то привремено стање ствари узроковано недостатком времена.

У неким кућама неред је, нажалост, сталан. Време је да укључите аларм, јер кућа у којој нема реда увек ће привући несрећу и невољу.

Фенг Шуи специјалисти за биоенергију, па чак и психолози тврде да неред у кући значи и неред у глави!

Ходник

Увек треба да почнете са ходником, јер је према Фенг Шуи правилима, ово централна саобраћајница куће. „Гужву“ на овом путу често чини стара обућа, бицикли, колица, одећа и кишобрани.  Неред у ходнику значи да ће у кући бити стална свађа, недостатак новца, а укућани ће хтети да „побегну“ одавде.

Ако избаците смеће, стару обућу, сложите јакне и кишобране, поправите бицикле, „очистићете пут“ срећи, и она ће моћи да покуца на ваша врата.

Купатило

Није ни чудо што кажу да је „купатило је лице жене која живи у кући“. А ако је ова просторија прљава, на плочицама буђ, козметика разбацана, пешкири поцепани то значи да се код „домаћице куће“ може јавити комплекс ниже вредности. Код жене која има нормално самопоштовање, која је задовољна собом и својим животом, купатило ће увек блистати. Каква је ситуација у купатилу ујутру, такав ће вам дан бити.

Тоалет

Што више нереда у тоалету имамо то је више скривених тајни у нашим животима. Чист тоалет значи решити се нагомилане љутње и проблема у животу.

Кухиња

Кухиња је извор обиља, енергије и благостања, то је срце  куће. На крају, наше стање зависи од тога шта једемо, као и од расположења оног ко је јело припремио. Ако је кухиња пуна смећа, празних тегли, лименки, на полицама „враг ногу сломио“, немојте се изненадити што не можете да се решите сувишних килограма. Очистите кухињу и благостање ће ући у ваш дом. Како финансијко, тако и емотивно. Храна треба да се спрема у чистоћи, удобности, усред светлости, и тек тада ће донети корист, а не штету.

Прочитајте још: 7 ФЕНГ ШУЈИ савета за побољшање удобности у ДОМУ

Дневна соба

Ова соба је лице куће, гости су добродошли у њој. Она је одговорна за комуникацију са остатком света, ово је показатељ како пријатељи и родбина виде ваш живот. Неред у дневној соби довешће до свађе, неразумевања између вас и родбине и пријатеља… Таква свађа неминовно доводи до усамљености, отуђености и бескорисности. Дневна соба треба да „привуче“ добре људе у ваш дом, а са њима и срећу. Не претрпавајте је превише, то може изазвати пометњу у односима са другим људима. Што више светла у дневној соби, то боље.

Спаваћа соба

Ово је најинтимније место у којем се „кује“ ваша лична срећа. Неред у овој соби може довести до несанице, свађе са вољеном особом, проблема у интимној сфери.

Стручњаци саветују да се из спаваће собе уклони све што директно није повезано са спавањем и сексом.. Телевизор и рачунар су потпуно сувишни у овој просторији. Спаваћа соба треба да одише миром и спокојношћу.

Водите рачуна шта уносите у кућу, а поготово шта годинама чувате. Не размишљајте превише и ослободите се смећа. Избаците из куће оне ствари које годинама таложите и које вас гуше. Сећања чувајте у глави, а не у стварима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas