Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Најмодернији наичини уређења ентеријера: Пратите 5 занимљивих савета

И трендови у свету уређења простора мењају се из сезоне у сезону, а своје помно уређене домове љубитељи ентеријера широм света неретко воле да зачине упечатљивимн декорацијама.

1621791912_Depositphotos_170483574_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Као створени за фотографисање, декоративни елементи који данас владају светом ентеријера првенствено се истичу својим упечатљивим изгледом који им осигуравају ефектне боје и дезени, као и атипичан дизајн.

Ово је 5 "муст хаве" декорација у дому!

Сталак за магазине

Прошла су времена у којима је сталке за магазине красио класичан дизајн. Најчешће истакнут у дневним боравцима, овај комад намештаја с декоративном функцијом данас се и те како истиче својим маштовитим дизајном, а посебно варијанте закривљених облика у духу актуелног тренда намештаја у маниру 70-их.

Прочитајте још: ФЕНГ ШУЈИ правила: Ево које четири ствари у дому ИЗАЗИВАЈУ ДЕПРЕСИЈУ код укућана

Функционални табуре
Упркос неким новим трендовима у свету ентеријера, функционалност је и даље високо на цени када је реч о опремању дома. Намештај с неколико функција који олакшава свакодневицу и смањује неред данас је веома тражен, а уз бројне доступне комаде данас се истичу табуреи луксузног изгледа који уједно представљају место за складиштење различитих предмета у дому.

Упечатљиве вазе

Вазе које данас виђамо на тржишту, али и на фотографијама светских љубитеља ентеријера, све су, само не обичне. Органских силуета и вијугавих облика, уз сезонско цвеће чине идеалне комаде у животном простору.

Нове верзије есцајга

Чини се да су времена типичног сребрног есцајга иза нас. Верзије у црној, златној или боји бакра данас воде главну реч, а о наведеном довољно сведочи богата понуда на полицама бројних продавница за опремање дома.

Прочитајте још: Урадите дубинско чишћење ДУШЕКА уз помоћ ОВОГ САСТОЈКА

Свеће дугиних боја

Иако се тај детаљ у ентеријерима традиционално веже за хладне месеце у години, актуелни модели освајају својим ведрим спектром боја на трагу неонских, а управо захваљујући овим популарним верзијама свећа у стању су да нагласе пролећну атмосферу у дому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas