Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Najmoderniji naičini uređenja enterijera: Pratite 5 zanimljivih saveta

I trendovi u svetu uređenja prostora menjaju se iz sezone u sezonu, a svoje pomno uređene domove ljubitelji enterijera širom sveta neretko vole da začine upečatljivimn dekoracijama.

1621791912_Depositphotos_170483574_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kao stvoreni za fotografisanje, dekorativni elementi koji danas vladaju svetom enterijera prvenstveno se ističu svojim upečatljivim izgledom koji im osiguravaju efektne boje i dezeni, kao i atipičan dizajn.

Ovo je 5 "must have" dekoracija u domu!

Stalak za magazine

Prošla su vremena u kojima je stalke za magazine krasio klasičan dizajn. Najčešće istaknut u dnevnim boravcima, ovaj komad nameštaja s dekorativnom funkcijom danas se i te kako ističe svojim maštovitim dizajnom, a posebno varijante zakrivljenih oblika u duhu aktuelnog trenda nameštaja u maniru 70-ih.

Pročitajte još: FENG ŠUJI pravila: Evo koje četiri stvari u domu IZAZIVAJU DEPRESIJU kod ukućana

Funkcionalni tabure
Uprkos nekim novim trendovima u svetu enterijera, funkcionalnost je i dalje visoko na ceni kada je reč o opremanju doma. Nameštaj s nekoliko funkcija koji olakšava svakodnevicu i smanjuje nered danas je veoma tražen, a uz brojne dostupne komade danas se ističu taburei luksuznog izgleda koji ujedno predstavljaju mesto za skladištenje različitih predmeta u domu.

Upečatljive vaze

Vaze koje danas viđamo na tržištu, ali i na fotografijama svetskih ljubitelja enterijera, sve su, samo ne obične. Organskih silueta i vijugavih oblika, uz sezonsko cveće čine idealne komade u životnom prostoru.

Nove verzije escajga

Čini se da su vremena tipičnog srebrnog escajga iza nas. Verzije u crnoj, zlatnoj ili boji bakra danas vode glavnu reč, a o navedenom dovoljno svedoči bogata ponuda na policama brojnih prodavnica za opremanje doma.

Pročitajte još: Uradite dubinsko čišćenje DUŠEKA uz pomoć OVOG SASTOJKA

Sveće duginih boja

Iako se taj detalj u enterijerima tradicionalno veže za hladne mesece u godini, aktuelni modeli osvajaju svojim vedrim spektrom boja na tragu neonskih, a upravo zahvaljujući ovim popularnim verzijama sveća u stanju su da naglase prolećnu atmosferu u domu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas