Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНО

Неколико МАЛИХ ТРИКОВА да ваш дом лепо мирише

Иако многи људи купују освеживаче ваздуха, постоји неколико скромних и више природних начина да ваш дом мирише сјајно.

1606999919_Depositphotos_151837696_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Неке од ових начина је брзо и лако применити, а други су више изненађење, али они заиста раде. Следите ове савете и трикове да одржите свој дом миришљавим сваког дана.

1. Листови омекшивача

Један од најбољих трикова које можете користити како би ваш дом мирисао добро је да се определите за миришљаве листове. Само их угурајте на различитим местима у вашој кући и они ће ослободити своју сјајну арому. Можете их ставити испод покривача на кревету, у фиокама или испод кауча. 

Прочитајте још: Најјефтинији и најлакши начин да веш машина заблиста: Потребна су само ДВА ДОМАЋА САСТОЈКА

Свако ко вас посети осетитиће овај свеж мирис, али неће знати одакле тај диван мирис долази.

2. Држите ваш дом чистим

Када покушавате да ваш дом мирише лепо, главна ствар коју треба запамтити је да све буде чисто. Иако звучи очигледно, многи пропуштају ово. Сигурано да сви желе да дом буде здраво место за њихову породицу, тако да је од виталног значаја чишћење куће на редовној основи. 

Главне области које могу да изазову лоше мирис у кући су купатило и кухиња, обратите пажњу на та подручја и очистите их сваког другог дана, или сваки дан ако вам распоред то дозвољава.
Фото: Депозит

3. Отворите прозоре

Можда ово звучи врло једноставно,  али ми често заборавимо на то и одлучимо се за освеживаче просторија. Свака кућа треба да буде добро излуфтирана најмање једном дневно. Ако не пустите да свеж ваздух уђе у ваш дом, можете добити устајали мирис.

Прочитајте још: Ако ову БИЉКУ унесете у свој дом, никада више НЕЋЕТЕ ВИДЕТИ ПАУКА

 Свеж ваздух може да побољша сан.

5. Детерџент  за веш

Бирајте детерџенте за веш који миришу лепо. Мирис лаванде или ђурђевка ће дуго остати на вашем вешу, а опојни мирис ће се осећати у вашем дому. Пронађите детерџент за веш који ће имати дуготрајан мирис.

Прочитајте још: Најчешће грешке које настају при реновирању КУХИЊЕ: Обратите пажњу на неколико ствари

6. Бакин колач

Овај савет није лак за многе, али ако сте велики љубитељ кувања, можете лако учинити да ваш дом мирише сјајно. Не само да ће бакин колач учинити да ваш дом мирише сјајно, на ванилу и цимет, већ вам даје прилику да уживате у укусној домаћој посластици.

Искористите освеживач за аутомобиле. Миришљаве јелкице можете ставити у ормару или поред канти за смеће.

7. Цвеће

Свеже цвече је један од најбољих начина да задржите своју кућу мирисном и свежом. Можете да ставите вазу са вашим омиљеним цвећем у спаваћој соби, дневном боравку или кухињи. Нема потребе да купујете освеживаче. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas