· · Коментари: 0

Овај предмет сви држе у спаваћој соби, а ту му није место: Сматра се да доноси лош сан и проблеме у браку

Највећи број људи у својим домовима поставља огледала у две просторије - предсобљу и спаваћој соби, а друга опција, према речима фенг шуи стручњака, није идеалан избор

1681826776_shutterstock_1031095150.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Често се може видети да огледала стоје на предњим вратима ормара који се налазе у спаваћим собама, како би људи могли да се огледају приликом одевања, и окренута су ка кревету, али за срећу у кући савет је да их одатле преместите.

Наиме, према правилима древне кинеске вештине фенг шуиникако није добро да огледало буде окренуто према кревету, као ни да стоји изнад кревета и одражава рефлексију постеље.

Тако постављено огледало може бити кривац за лош сан, али и проблеме у браку, тврде ови стручњаци. Како наводе, таква позиција огледала подстиче стварање активности, а у спаваћој соби је потребна управо супротна енергија - мир и тишина.

Према фенг шуију, огледало окренуто према кревету такође позива и трећу страну у ваш однос и подстиче превару.

Идеална опција би била да вам овај предмет уопште не стоји у спаваћој соби, или да макар буде са унутрашње стране ормара. Можете га ставити и на неко друго место у соби, али тако да није окренуто у правцу кревета.

Ако ипак немате могућност да преместите огледало, саветује се да га ноћу прекривате тканином.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.