· · Коментари: 0
кућа

Ови комади НАМЕШТАЈА су ПРОШЛОСТ: Уредите свој дом по последњој моди

Како и у одевању, мода се мења и када је у питању уређење ентеријера.

1597317301_Depositphotos_35314725_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Трендови у сређивању дома мењају се знатно спорије, трају бар неколико година, али за следећих 10, све време овог света је истекло - они су потпуни аут.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Расвета на неколико нивоа

Фото: ПИxабаy

Када се овај тренд појавио почетком 2000-их година, постао је потпуни хит. Ипак, данас је много лепше што једноставније светло. Заборавите и на сијалице у боји.

Преграде и сводови

Комади који заузимају превише простора, а нити изгледају лепо, нити су много функционални. Исто важи и за преградне табле. Дизајенери данас радије ходнике остављају без врата, него што ће ставити овако нешто.

Ходници више немају врата!
Фото: Пиxабаy

Намештај који прекрива зидове

Уместо огромних плакара и масивних комода, много је лепше користити мање комаде. Осим што изгледа уредније, овако уређен дом изгледа и много пространије и светлије.

Прочитајте још: БАКТЕРИЈЕ и ВИРУСИ се крију у КУХИЊИ: На ове делове обратити пажњу и ДЕЗИНФИКОВАТИ ИХ

Огроман тапет

Колико год да је лепа фотографија у питању, дизајнери препоручују да не прекривате читав зид њоме. Шума или плажа на сред собе не делују нимало природно, па дизајенери препоручују да радије одаберете декоративни рад од гипса, дрвене плоче или керамичке плочице.

Ормари са клизним вратима

У тренду је једноставност. Зато дизајнери препоручују гардеробере са стандардним вратима.

Прочитајте још: Дизајнери кажу: ДНЕВНА СОБА мора бити без ових ствари

Сет гарнитура

Тросед, двосед и фотеље у истој боји и десену, исти стил ормара и тоалетног стола, уклапање боје кауча и столица у дневној соби... Потпуно демоде. Осмелите се, бирајте комаде из различлитих сетова, изгледаће много живље, лепше и модерније.

Намештај у дневној соби не мора више бити у комплету!

"Капсула" туш кабине

Фото: Пиxабаy

Каде и туш кабине у облику капсуле више нису модерне. Потпуни хит је прозирна, једноставна стаклена конструкција.

Прочитајте још: Чему све није место у СПАВАЋОЈ СОБИ: Ово треба да избаците

Компјутерски столови

Велики компјутерски столови са полицама и фиокама остају у прошлости. Мали, ретро столови су потпуни хит, а ако су вам неопходне полице, користите оне затворене!

Сто и столице за кухињу 

Уместо угаоних клупа и класичних гарнитура за ручавање, определите се за низак сто и столице минималистичког дизајна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.