· · Komentari: 0
kuća

Ovi komadi NAMEŠTAJA su PROŠLOST: Uredite svoj dom po poslednjoj modi

Kako i u odevanju, moda se menja i kada je u pitanju uređenje enterijera.

1597317301_Depositphotos_35314725_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Trendovi u sređivanju doma menjaju se znatno sporije, traju bar nekoliko godina, ali za sledećih 10, sve vreme ovog sveta je isteklo - oni su potpuni aut.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Rasveta na nekoliko nivoa

Foto: PIxabay

Kada se ovaj trend pojavio početkom 2000-ih godina, postao je potpuni hit. Ipak, danas je mnogo lepše što jednostavnije svetlo. Zaboravite i na sijalice u boji.

Pregrade i svodovi

Komadi koji zauzimaju previše prostora, a niti izgledaju lepo, niti su mnogo funkcionalni. Isto važi i za pregradne table. Dizajeneri danas radije hodnike ostavljaju bez vrata, nego što će staviti ovako nešto.

Hodnici više nemaju vrata!
Foto: Pixabay

Nameštaj koji prekriva zidove

Umesto ogromnih plakara i masivnih komoda, mnogo je lepše koristiti manje komade. Osim što izgleda urednije, ovako uređen dom izgleda i mnogo prostranije i svetlije.

Pročitajte još: BAKTERIJE i VIRUSI se kriju u KUHINJI: Na ove delove obratiti pažnju i DEZINFIKOVATI IH

Ogroman tapet

Koliko god da je lepa fotografija u pitanju, dizajneri preporučuju da ne prekrivate čitav zid njome. Šuma ili plaža na sred sobe ne deluju nimalo prirodno, pa dizajeneri preporučuju da radije odaberete dekorativni rad od gipsa, drvene ploče ili keramičke pločice.

Ormari sa kliznim vratima

U trendu je jednostavnost. Zato dizajneri preporučuju garderobere sa standardnim vratima.

Pročitajte još: Dizajneri kažu: DNEVNA SOBA mora biti bez ovih stvari

Set garnitura

Trosed, dvosed i fotelje u istoj boji i desenu, isti stil ormara i toaletnog stola, uklapanje boje kauča i stolica u dnevnoj sobi... Potpuno demode. Osmelite se, birajte komade iz različlitih setova, izgledaće mnogo življe, lepše i modernije.

Nameštaj u dnevnoj sobi ne mora više biti u kompletu!

"Kapsula" tuš kabine

Foto: Pixabay

Kade i tuš kabine u obliku kapsule više nisu moderne. Potpuni hit je prozirna, jednostavna staklena konstrukcija.

Pročitajte još: Čemu sve nije mesto u SPAVAĆOJ SOBI: Ovo treba da izbacite

Kompjuterski stolovi

Veliki kompjuterski stolovi sa policama i fiokama ostaju u prošlosti. Mali, retro stolovi su potpuni hit, a ako su vam neophodne police, koristite one zatvorene!

Sto i stolice za kuhinju 

Umesto ugaonih klupa i klasičnih garnitura za ručavanje, opredelite se za nizak sto i stolice minimalističkog dizajna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.